Jump to content
BulForum.com

Продавам бас каса и усилвател за кола

Recommended Posts

Бас касата е дават за 300W, купена от Пловдивски аудио магазин скоро-25см.говорител,касата е 55х33см правоъгълна,облицована отвън,с вата вътре,с отвор отзад и щипки за кабелите.

Стъпалото е италианско Audioqueest с добавен филтър за високи честоти 12dB на октава и свързан вътрешно на бридж-240W.Музиката е монтирана в колата ми и може да се чуе всеки ден след 18:30.Баса дъни много добре :woot и всичко се тресе :punk

Цена за баса и стъпалото 110лв.

GSM 0889 26 59 90

e-mail:[email protected]

Или на ЛС и в темата.

Снимки не мога да направя сега,че нямам фото.

ами кво повече да ти кажа бе майна...каса купена цяла с говорител от конрад,сглобена напрвена в магазина имаше лепенка 300W.Стъпало Audioqueest high performance amplifier -надпис отгоре. На платката пише Made in Itali това e коетo се вижда.На стъпалото има една лепенка отзад с продуктов номер .Ако наистина си мераклия ела виж го чуй го,като искаш го разглоби и ако ти хареса вземи го,като не ти хареса ше те черпя един бонбон и всичко е ок.

През уикенда отворих касата за да видя марката и модела на говорителя.

На Магнита му има лепенка с надпис:

STB

model QLD250-05

4 (Oma)

Може да се продават и отделно-стъпалото само или баса само.

говорителя е продаден и той.

Остана касата с 3м.кабел.Цена 15лв.Кутията е професионално правена,не съм я дялкал аз.Доста прецизно е изработена,сега я огледах отвътре понеже изкарах говорителя.

П.П Съжалявам за късния отговор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...