morty Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Телефонът е чисто нов (на една седмица). Гаранцията му е 12месеца тоест има още една година.Купил съм го за 460лв а му търся само 350лв. Комплекта включва хендс-фрий , зарядно , и там някви си книжки.Gsm-а е със 83Мб памет , 2мп камера и още бая екстри. Общо взето това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 НОВА ЦЕНА: 300 лева. NEW PRICE: Телефончето все още е в перфектно състояние с малката разлика че вече е на един месец и гаранцията която му остава е 11месеца. от тук нататък сте вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 В комплекта неможе да няма дата кабел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 може, може !!! Телефонът е купуван от фон бокс (до авеню-то) който не вярва да иде и да провери какво има в комплекта. айде ако може без излишни коментари. Айде за да не излезе че само up-вам темата слагам нова цена която е категорична 290лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Възможен ли е бартер с доплащане от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 може, може !!! Телефонът е купуван от фон бокс (до авеню-то) който не вярва да иде и да провери какво има в комплекта. айде ако може без излишни коментари. Айде за да не излезе че само up-вам темата слагам нова цена която е категорична 290лв. Ако си съгласен за 250лв го взимам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 georgi_bg - зависи бартер за какво ... пиши ми по-добре на пм какво имаш впредвид wbyte - съжалявам но цената е твърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 ако има слот за карта го взимам , че ме марзи да тарса сега какви екстри има Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 ако има слот за карта го взимам , че ме марзи да тарса сега какви екстри има Няма слот за карта. И мен това ме спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.