georgekodinov Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Здравейте. Както съм написал тука искам да си прехвърля няколко касети на MPEG2 (DVD). Като алтернатива на това някой да го направи съм готов да купя (за същите пари горе долу) някаква (работеща) външна capture card втора ръка която може да записва MPEG2 с DVD резолюция от видео вход. Интересува ме външна capture card (USB за предпочитане, но може и PCMCIA) че искам да я включвам към лаптоп. Но ако цената е много добра може да взема и PCI вътрешна карта. Ще събирам оферти до 10.12.2006. След тази дата или ще дам касетите да ми ги обърне някой или ще купя картите които ми предложите (което е по-изгодно). Чакам вашите предложения (моля само не забравяйте че нова USB такава в технополис с гранция 1 година е около 70 лева). Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Мога да предложа външен тунер MSI VOX USB2.0 TV BOX, който има и кепчър функции. Рекламираха ми го, че е спрял да работи като тунер, т.е. не хваща програмите от ТВ-входа. Не знам дали кепчър частта му работи, не ми се занимава да го тествам. Затова го предлагам за 20 лв, като давам един ден "money-back" гаранция - ако не работи, или пък не е достатъчно качествен - връщам парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Мога да предложа външен тунер MSI VOX USB2.0 TV BOX, който има и кепчър функции.Рекламираха ми го, че е спрял да работи като тунер, т.е. не хваща програмите от ТВ-входа. Не знам дали кепчър частта му работи, не ми се занимава да го тествам. Затова го предлагам за 20 лв, като давам един ден "money-back" гаранция - ако не работи, или пък не е достатъчно качествен - връщам парите. Ако дадеш и един удължителен USB кабел (че много му е шантав USB изхода) съм навит да пробвам. Пиши на ПМ къде и как да дойда с лаптопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Намерих си (благодаря firmajiq). Моля макой да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.