Shadow^Dancer Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Не ми трябват някакви много скъпи, цената която ме интересува е около 10лв за бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 //off ама да имаш на предвид все пак , че 3лентови филтри е много широко понятие ... и има доста големи разлики между различните варианти. Та - най-добре сподели за кви говорители ще ги ползваш , и дали е в колата или вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Във Викиват има за 8 и нещо лева за 8 омски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 да - но съшо има и от 40 лв Та - много зависи каква мощност и какви честоти искаш да прекарваш през филтъра та - хубаво си направи сметката - да не замирише на бекана боза от филтъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Имам едни двулентови трябва да са на 4 ома защото са от кола ,но са само бас и високи , високите са 4 изхода единият е - , вторият е +3dB , третият е 0dB и четвъртия е -3dB.Ако те интересуват драсни един ПМ да ги видиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.