Jump to content
BulForum.com

Продавам дънна платка ASUS A8V

Recommended Posts

извинявам се но се отказвам от офертата защото ми трябват спешно и сега излезнаха нови и мога да ги взема веднага...

До колко стигат, с какви тайминги и напрежение ?

На nForce2 основно съм ги ползвал и максимално съм ги пробвал на 230 шина съответно:

Mushkin 2.5-3-3-8 2.9V

Crucial 2-2-2-8 2.9V

Max на дъното ми е 230 FSB и 2,9V Vddr.

В dual chanel не можах на 100% да ги стабилизирам на повече от 200@[email protected]

Ако имаш сериозен интерс, може да се разберем да ги тестваш конкретно на твоето дъно (или на което ще се ползват).

Интересуваш ли се от kit-a в подписа ми за тях, но ми се иска да видя дали твоите ще се разбереат на моето дъно и дали ще се клокнат повече от това в подписа ми, естествено ако искаш ще се разберем за доплащане от мен.

Вече имам уговорка с човека, но ако не се разберат двата модула на моята систем може да ти я дам ;)

Стига и той да няма нищо против :)

"иговрока" :lol:

Вече имам иговорка с човека, но ако не се разберат двата модула на моята систем може да ти я дам ;)

Стига и той да няма нищо против :)

Наистина с Agile имаме уговорка за петък. След това ще пиша какво е положението.

По принцип нямам нищо против всякакви размени :)

Няма проблеми тествайте и решете.

Ако не се разберат ще я взема.

Ако всичко е нормално ме имай в предвид за на Живко паметта тогава.

• 2 weeks later...
Наистина с Agile имаме уговорка за петък. След това ще пиша какво е положението.

По принцип нямам нищо против всякакви размени :)

След една седмица взимам ги/не ги взимам. Върни ми гскила, не ми го връщай, приемам че размяната 'Agile знае точно коя' е крайна. Гскила работи на моето дъно(без да е клокнат).

Тоест аз взимам паметта от joro_got, вие си финализирате финансовите части.

Успех на всички.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...