Jump to content
BulForum.com

Заменям три-лентови тонколони


Recommended Posts

Нямам снимка на тонколоните, могат да бъдат видяни в района на кичука. Правени са от професионален майстор и, освен че вадят качествен звук, са и доста мощни. 2 х 40 вата музикална мощност. Търся телефон от нисък клас, е поне да има цветове и полифония .. ако не друго. Вие сте, предложения тук или на ПМ.

 

 

PRODADENI!

Link to comment
Share on other sites

не ме интересува офертата , ама как предполагаш че някои ще се навие на каквато и да е зделка без поне да има снимка и обяснение за самите говорители ( размери , суносоидална мощност, съпротивление на бобинката и размери на кутиите )

Пък и тия 40 вата музикална мощност обикновенно отговарят на 4 вата синусна мощност ... което си е не повече от 5 лв на руския пазар. ( 10 към 1 е съотношението обикновенно )

Та предполагам си го объркал...

Затова си пооправи темата , и може някои да се и заинтересува:)

Link to comment
Share on other sites

@Соник, обявата е за познатите ми от форума, които ме познават лично и са ми идвали на гости и знаят аз какви тонколони притежавам (а те не са един или двама ). Говорим за тонколони с големи габарити със 40 вата синусна мощност, от онези на големите уредби Сони дето отгоре им лепят фантастичните 500 вата, разбира се моите не са Сони, но това е без значение, друго за тях не мога да кажа, освен да добавя , че са с 4 ома съпротивление.

 

Офф-тъпизъм

Ако продавах тонколона 5 санта на 3 санта с говорител от руския от 50 стотинки едва ли щях да предложа замяна за воден пистолет.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...