Jump to content
BulForum.com

Optimum Nutrition (ON)


cafu'wE

Recommended Posts

Предлагам това да бъде тема в която да пишем всичко свързано с хранителните добавки на тази фирма - както оплаквания за даден продукт, така и похвали . Optimum Nutrition се има за една от реномираните фирми за хранителни добавки.. но дали е така всъщност? Аз лично не съм използвал голямо количество от тяхните продукти, така че не мога да изкажа мнение.. иначе който е пробвал да каже от личен опит за какво става реч :P Също така няма да е лошо някой да каже адрес от къде можем да си набавяме най-евтино продуктите им . ( За Пловдив,София ) Дерзайте :lol:

 

П.С: А въпросът ми е: От къде мога да си намеря най-евтино Л-Карнитинът на ON ?

Link to comment
Share on other sites

Аз съм пил тяхна суроватка и мога да кажа, че е добра. ОН е добра фирма, но в никакъв случай една от най-добрите. В САЩ тази фирма е просто една от много на средно ниво. Доста разпространена е, защото е евтина за тамошния пазар, а в същото време поддържа сравнително добро ниво на качество. Има продукти на други фирми, които са 2-3 пъти по-скъпи от тези на ОН, като качеството също е по-добро. Но те са скъпи дори за американците и липсата им на българския пазар е повече от обяснима.

 

Така че - ако давате пари за добавки давайте ги за ОН, Ултимейт и Уидър. От протеини ала Про Голд смисъл няма - по-добре парите да отиват за храна.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...