Jackson_Fan Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 1-Искам да си купа Isoton на едро. Къде в Пловдив продават и по колко излиза бройката. 2-Какво точно е полезното в него и как действа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Почти няма смисъл според мен-пиеш->пикаеш. Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 уж тонизира , ама при мене няма никъв ефект а и е на вкус по-зле от степчетата така че няма смисъл , ама ако искаш офиса на нутрим се намира малко по-надолу от иконома като отиваш към тета , има една стара кръчмичка която вече не работи - коневръз точно в пресечката срещу нея е офиса им от там може да земеш на едро Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 men puk na vkus me kefi mnogo a i li4no nqkak si mn. mi utolqva jajdata a tonizira6toto mai mu e samo kofeina kolkoto v edno kafe za dr. tonizira6ti sustavki nz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 abe mai se burka6 ne6to v isotona nqma kofein Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 abe mai se burka6 ne6to v isotona nqma kofein Напротив-има и се равнява на 4 чаши кафе в 1,5 л Isoton Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 twa 4e pi6e ne zna4i 4e realno e taka..... tva si e pulna glupust spored mene po-dobre si dai parite za nqkvo protein4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 e pi6e 4e ima sq ne moga na vkus da ti kaja ima ili ne az ne si davam parite za isoton 6toto mislq 4e 6te men tonizira 4ak tolkova ili ne6to podobno prosto mi e `vkusno` ne 4e proteina ne e vkusen hah men li4no pove4e me kefi ot `step`ove taka4e vseki ima vkus mn se otplesnahme ot temata mai v metro ima i v bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.