Viper Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 На звуковата карта пи6е : Yamaha XG YMF724F-V и е двуканална за 9лв мисля 4е е добре. TV тунера е Cronos Video Shuttle 2 с дистанционно за 25лв мисля 4е е добре за него. - продаден Мисля 4е данните са достатъ4ни да потърсите инфо за тях. Може и бартер за някоя видеокарата 8 кратна АГП Г форс или 256 рам ддр може и с доплащане както се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 На звуковата карта пи6е : Yamaha XG YMF724F-V и е двуканална за 9лв мисля 4е е добре. TV тунера е Cronos Video Shuttle 2 с дистанционно за 25лв мисля 4е е добре за него. Мисля 4е данните са достатъ4ни да потърсите инфо за тях. Може и бартер за някоя видеокарата 8 кратна АГП Г форс или 256 рам ддр може и с доплащане както се разберем. Ako дадеш ТВ тунера за 20 лева,да идвам да го взимам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 На звуковата карта пи6е : Yamaha XG YMF724F-V и е двуканална за 9лв мисля 4е е добре. TV тунера е Cronos Video Shuttle 2 с дистанционно за 25лв мисля 4е е добре за него. Мисля 4е данните са достатъ4ни да потърсите инфо за тях. Може и бартер за някоя видеокарата 8 кратна АГП Г форс или 256 рам ддр може и с доплащане както се разберем. С какъв чипсет е тунера? какво пише на голямата интегрална схема. Интересува ме. Можеш да ми отговориш тук или на www.mitzev.com за по-бързо. Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 С какъв чипсет е тунера? какво пише на голямата интегрална схема.Интересува ме. Можеш да ми отговориш тук или на www.mitzev.com за по-бързо. Камен Philips 7134 Общо взето тунера е добър, стига да го ползваш с подходящ софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 TV tunera е продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.