Midex Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Имам едни излишни MDR-XD100: Характерисиките им са тук. Проверих на каква цена вървят тук-там: 34.90 лв. / 32.99 лв. ....по ниска не намерих. Слушалките са съвсем нови, вадени са от кутийката само да се проверят дали работят нормално. Смятам че цена, наполовина на горната е напълно приемлива: 16 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Значи...имам 4 бр. ЛС с желание да ги вземат - по реда на пристигането са на: N00KiE (01.31), casper(01.37), Runner(01.52), lwl(03.31). Ако N00KiE се откаже е следващият по ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 и аз искам едни , ако случайно останат пусни ми 1 ПМ къде да дойда да си ги получа Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Има ли едно чивтче за мен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Имам едни излишни Всъщност, дано да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 ups i az dase vkliu4a za 1 broika ako ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Чакайте малко де....вие ме почнахте така, все едно съм магазин. Това, че съм казал "излишни" просто на мен са ми излишни, щото нямат регулатор за силата и няма да ги ползвам. А иначе и Rolla на ЛС ме пита същото, казвам и тука че мога да 'изкопая' някой стар Philips дето не ползвам (като звук е пак около това Sony по-горе), който си работи перфектно, но онова тънкото покритие на възглавничките се е излющило от времето и сега е без него...ако на някой не му пречи въпросния козметичeн дефект - за 10 лв. да ги взима. Мога да ги снимам от близък план, но нека все пак Rolla да ми отговори, че беше първи. ЕДИТ: Продадени на N00KiE. Затворете темата. (П.П. Ако някой има интерес към слушалките от този пост - на ЛС) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.