Jump to content
BulForum.com

Продавам 3 стойки

Recommended Posts

1. Стойка за микрофон(и), модела от онези, които са чупящи, но имат и тръба за права. Мисля, че е неръждаем никел от тия лъскавите, чисто нова е и към него има и силиконов държач за микрофон, така че може да се вкарат и много дебели микрофони без проблем.

2. Стойка за тетрадка или ноти, направена пак от горе споменатият луксозен материал, и двете стойки се сгъват и стават изкючително компактни.

3. Стойка за синтезатори на 2 етажа. Тя е правена от майстор и рядко може да видите такава. Външното състояние в момента не е лъскаво, но с 1 спрей метала ще стане идеален. Цялата става на тръби, сглобява се за около 15 минути т.е. ако искате бързина и приятен външен вид - то тази стойка не е за вас. Но пък ако искате стабилна стойка, на която винаги може да разчитате, може да направите "лек" компромис :)

Цена на всичките стойки 50 лв, обявата е за Пловдив и по цената може да разберете, че се продават спешно.

0877 505131

Цена на всичките стойки 50 лв, обявата е за Пловдив и по цената може да разберете, че се продават спешно.

0877 505131

Надали на някой ще му трябват и трите едновременно, по-удачно е да са с отделни цени, а най-добре ги снимай да видим за какво става дума. :) Ако микрофонната е такава каквато се сещам и цената й е добра, проявявам интерес. :)

Надали на някой ще му трябват и трите едновременно, по-удачно е да са с отделни цени, а най-добре ги снимай да видим за какво става дума. :) Ако микрофонната е такава каквато се сещам и цената й е добра, проявявам интерес. :)

Може би сте прав г-н Мидекс, обаче не разполагам с такова време да се занимавам да събирам по 20-30 лв от и от там. Просто предположих, че тези лъскави железарии ще са му от полза на всеки любител-музикант. За справка стойката ми в магазина на Бозов е 65 лв. Няма никакъв начин да ги снимам, за което наистина мога само да съжалявам, защото това щеше доста да улесни продажбата. С тези стойки е работила Петя Буюклиева м-у другото :punk

Но все пак ако някой иска да вземе нещата по отделно давам примерни цени:

Чупяща микрофонна стойка 35 лв.

Стенд за тетрадка или ноти 15 лв.

Стойка за 2 синтезатора 25 лв.

А за г-н Мидекс бонус педал за синтезатор, защото ми е приятел и познат, който най-добре би могъл да извлече полезното от тези музикантски работи :)

P.S.Силиконовият държач на времето ми костваше допълнителни 15 лв, защото повечето безжични микрофони са дебели и не могат да се пъхат в обикновените, които отгоре на всичко драскат по корпуса на микрофона.

И аз искам стойката за свирка - ще стане ли за роланда? :smile: ?

ако нямам предимство заради покупката на роланда - давам 15лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...