Jump to content
BulForum.com

Продавам caraudio.Усилвател+Баскаса+3лентови колони Blaupunkt

Recommended Posts

Какво предлагаш??? Tърся колони Hertz!

Какви колони ХЕРЦ търсиш. Аз имам две, но са слабички - 40 вата са. Бях ги сложил около месец в колата. Иначе са като нови, купих ги преди 3-4 месеца :ghost

Какви колони ХЕРЦ търсиш. Аз имам две, но са слабички - 40 вата са. Бях ги сложил около месец в колата. Иначе са като нови, купих ги преди 3-4 месеца :ghost

какви да даи модел и снимки ако може. ако ми харесат ще ги купя( и цената разбира се)или бартер

Аз съм по телефоните ;)

Телефон си имам B)

какви да даи модел и снимки ако може. ако ми харесат ще ги купя( и цената разбира се)или бартер

Телефон си имам B)

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09012162 (взех ги от тука, ама някъде забутах касовате бележка) :)

и снимка

Цена и аз незнам, не съм по пазарлъците, потърси, къде от Плд, може да си ги купиш нови, най-евтино и да спестиш някой друг лев, ще бутнем от цената, ако ти харесват :bgrin:

Кажи цена която гониш(моите Блаупункт нови са около 70-75лв и ги давам за 30лв) Този херц колко му търсиш 25лв-30лв-35лв ??? :confused

Незнам тази цена която казваш не ми се вижда реална, за нещо, което по принцип няма гаранция. И да си го купиш от магазина, няма да е по-добро или да ти гарантират нещо. Тъй че смятам, че за тонколони който съм слушал най-много месец, една цена от 50 лева би била реална, при условие, че за 65. А за блаупункт ти си знаеш, все пак ти си ги продаваш. Според мен това е реалната цена, ако намериш по евтино, ще ти смъкна 10-15 лева макс. :ghost

А това мисля че са твоите - http://market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=901...&shop_id=18 - с два лева по малко от моите :lol:(ако са същите де)

Еми така е явно на мойте цената е паднала :lol: Аз не съм тръгнал да купувам колони сега първо ще продавам... Пък и смятам по-голям Херц да си сложа във вратите ... Ти си знаеш прав си да им сваляш тплкова на твойте та те са си чисто нови аз съм в същата ситуация с Ъсилвателя и касата дори не съм ги ползвал а свалям цената но това си е мои проблем!!!

Жив и здрав!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...