spoty_cool Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ето вижте тук обявата е най-пълна... http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10638 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Бартери интересуват ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Какво предлагаш??? Tърся колони Hertz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Аз съм по телефоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Какво предлагаш??? Tърся колони Hertz! Какви колони ХЕРЦ търсиш. Аз имам две, но са слабички - 40 вата са. Бях ги сложил около месец в колата. Иначе са като нови, купих ги преди 3-4 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Какви колони ХЕРЦ търсиш. Аз имам две, но са слабички - 40 вата са. Бях ги сложил около месец в колата. Иначе са като нови, купих ги преди 3-4 месеца какви да даи модел и снимки ако може. ако ми харесат ще ги купя( и цената разбира се)или бартер Аз съм по телефоните Телефон си имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 какви да даи модел и снимки ако може. ако ми харесат ще ги купя( и цената разбира се)или бартерТелефон си имам http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09012162 (взех ги от тука, ама някъде забутах касовате бележка) и снимка Цена и аз незнам, не съм по пазарлъците, потърси, къде от Плд, може да си ги купиш нови, най-евтино и да спестиш някой друг лев, ще бутнем от цената, ако ти харесват Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Кажи цена която гониш(моите Блаупункт нови са около 70-75лв и ги давам за 30лв) Този херц колко му търсиш 25лв-30лв-35лв ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Кажи цена която гониш(моите Блаупункт нови са около 70-75лв и ги давам за 30лв) Този херц колко му търсиш 25лв-30лв-35лв ??? Незнам тази цена която казваш не ми се вижда реална, за нещо, което по принцип няма гаранция. И да си го купиш от магазина, няма да е по-добро или да ти гарантират нещо. Тъй че смятам, че за тонколони който съм слушал най-много месец, една цена от 50 лева би била реална, при условие, че за 65. А за блаупункт ти си знаеш, все пак ти си ги продаваш. Според мен това е реалната цена, ако намериш по евтино, ще ти смъкна 10-15 лева макс. А това мисля че са твоите - http://market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=901...&shop_id=18 - с два лева по малко от моите (ако са същите де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Еми така е явно на мойте цената е паднала Аз не съм тръгнал да купувам колони сега първо ще продавам... Пък и смятам по-голям Херц да си сложа във вратите ... Ти си знаеш прав си да им сваляш тплкова на твойте та те са си чисто нови аз съм в същата ситуация с Ъсилвателя и касата дори не съм ги ползвал а свалям цената но това си е мои проблем!!! Жив и здрав!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Коментар ? Каква е цената за всичко заедно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Ми доколкото мога да смятам 240! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoty_cool Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.