Grosmaster Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Телефона е в много добро състояние. Батерията държи по 3-4 дена, в зависимост от разговорите. Има и българско меню. Към телефона има: - зарядно 220V Цена: 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Здравей ! Интерисува ме има ли немско меню, панела и зарядното оригинални ли са и какво е общто състояние на телефона ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Здравей ! Интерисува ме има ли немско меню, панела и зарядното оригинални ли са и какво е общто състояние на телефона ? Има немско меню, смятам че състоянието си личи от снимката Телефона е перфектен, с нова батерия е даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Мога да ти дам 50 лв. Къде мога да го видя ако си съгласен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Мога да ти дам 50 лв. Къде мога да го видя ако си съгласен ? Телефона може да го видиш по всяко време, но на цена от 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 И къде мога да го видя по всяко време ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Телефона е продаден, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Затворен си ти - а на тебе трябва да ти затворят правата да търгуваш в този форум, защото постъпваш нелоялно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Затворен си ти - а на тебе трябва да ти затворят правата да търгуваш в този форум, защото постъпваш нелоялно ! И как реши че непостъпвам лоялно? Може би трябваше аз те моля и да те търся да ми купиш телефона ли, що ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 И къде мога да го видя по всяко време ? Това според тебе какво е ? Молене ? Не ми пиши повече. плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Това според тебе какво е ? Молене ?Не ми пиши повече. плс А личното където ти бях пратил с телефона ми, не го ли помниш? Или просто няма кой да гледада кутията със съобщенията?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.