mariokempis Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Продавам GSM Sony Ericsson T200 в отлично състояние,със зарядно устройство и книжка с инструкций. Може да ми пишете и на имейла[email protected] .Цената е 20лв.Намирам се в гр.Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Интересува ме телефончето. Кажи ми само ако може има ли меню на български и кога ти е удобно да се срещнем да го погледна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 И мен ме интересува телефончето, но пича май е несериозен. Бях му писал ЛС, но не отговаря, до сега да съм го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariokempis Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Телефона има BG меню,не е проблем да се срещнем когато и където ви е удобно в Пловдив.Моя номер е 0889167796.Може и да се уговорим през форума,или на имейла[email protected].Ако искате ми оставете и ваш имейл за да го пратя на снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariokempis Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Продаден е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.