Jump to content
BulForum.com

Продавам зарядно, нова батерия и др. за GSM

Recommended Posts

Преди няколко месеца въпросният GSM Alcatel OT303 спря да работи внезапно без да е изпускан, мокрен и т.н.....и на всичкото отгоре по закона на Мърфи - 1 седмица след като му бях купил нова батерия. От тогава отлежава в едно чекмедже и в момента имам едно излишно оригинално зарядно за него и нова батерия. Алкатела е моднат с друг панел (с вградена антена) така че имам и чисто нов син панел....че даже и кножката си пазя. :) Питах преди време на 1-2 места....или не се занимавали с Алкатели, или не били сигурни какъв ще е проблема....както и да е, достатъчно съм зает да обикалям насам-натам.

Това дето е на снимката го давам за 10 лв. - ако някой може да си го поправи или пък има познат техник.

303ga8.jpg

Преди няколко месеца въпросният GSM Alcatel OT303 спря да работи внезапно без да е изпускан, мокрен и т.н.....и на всичкото отгоре по закона на Мърфи - 1 седмица след като му бях купил нова батерия. От тогава отлежава в едно чекмедже и в момента имам едно излишно оригинално зарядно за него и нова батерия. Алкатела е моднат с друг панел (с вградена антена) така че имам и чисто нов син панел....че даже и кножката си пазя. :) Питах преди време на 1-2 места....или не се занимавали с Алкатели, или не били сигурни какъв ще е проблема....както и да е, достатъчно съм зает да обикалям насам-натам.

Това дето е на снимката го давам за 10 лв. - ако някой може да си го поправи или пък има познат техник.

продава ли се още?

• 1 month later...

@discovery, не бях ти отговорил понеже бях дал телефона на едно момче от форума, дето се занимава с поправки на GSM-и - дълго стоя при него, защото беше зает с други поръчки, но накрая каза, че няма да може да го поправи. ;)

• 1 month later...

Тази тема отдавна е за затваряне - нека някой от модераторите да я затвори.

П.П. Ако някой впоследствие реши, че му трябва я зарядното, я батерията, я телефона за части - давам това на снимката за 5 лв. Поотделно не ми се занимава. ;)

Close, please!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...