[Thug-Life]2Pac Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Продавам Sony PSP почти чисто ново в отлично състояние. Продава се с мемори карта 1 ГБ,с прозрачна пласмасова калъфка Logitech гумирана от вътрешната страна. ЦЕНА:500 ЛВ И ако има интерес тонколони Logitech. Имам 4 игри които продавам по отделно Untold Legends:The Warrior code GTA Liberty city Need For Speed Rivals Kingdom of Paradise ЕДИТ:НОВА ОФЕРТА 500 ЛВ С 3те игри(GTA-то вече е продадена) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Никав интерес ли няма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Мен ме интересува само кутийката продаваш ли я??????????? И имаш ли някви други аксесоари към псп-то, които също прадаваш????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sne6ko Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 еми той нов е 499лв http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...3096&cat=84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Да ле нов е 500 лв ама аз го продавам с мемори картата кутията и 3 игри... evil_aculas имам тонколонки Logitech които също продавам за цената ще се договорим ще е нещо от сорта на 80 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 С коя версия е тфа чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 С коя версия е тфа чудо? Последна(ако искаш може да му се качи и по стара) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Говориш ми за тонколонките на лоджитех дето са за ПСП-то нали? Кажи ми сега ще ми ги продадеш ли с калъфчето или не??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 2Pac' date='Oct 30 2006, 09:42' post='1494963890']Последна(ако искаш може да му се качи и по стара) Ако е най-нова не виждам как ще мога да го флашна до по-долна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ако версията е 2.81 и аз не виждам как ще стане!!! За всяка друга версия на фирмуеъра е напълно възможно да се даунгрейдне до 1.5, стига дънната платка да не е ТА-082. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Еи за тези говоря Мога да ти ги продам но без калъфчето,защото калъфчето го продавам с ПСП-то комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 На този етап не ме интересуват! Мен ми беше повече за калъфчето, предпочитам слушалки вместо колонки защото през повечето време съм в движение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Продавам го за 500 лв с всичките му екстри... калъфки,колони,мемори,усб,игриии! Аре ле хорааа пари ми трябват хаха смея се ама не ми е много смешно... Мисля че за 500 лв си заслужава с всички неща които съм изброил нз нз вие си преценете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 ако е с версия която може да се долнгрейдне до ниска на която да вървят пиратските игри давам 350лв като играта Kingdom of Paradise и Untold Legends:The Warrior code не ми трябват знам че е малко но за момента повече няма как да отделя edit : колонките също не ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Здрасти ако не си го продал съм навитак за калъфчето пиши ми в skype "tihichkoto", mail "tihichkoto@abv.bg". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.