nakatak_zick Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Продавам mp3 player neo m'cord(128mb) и батерий тип nimh(зареждащи се в зарядно) 950 mah. батерийте са точно за този плейър(1.2 в ААА) и ви трябва само зарядно. Нео-то за разлика от повечето боклуци е много читаво и до сега не ми е правило нито един проблем. НА външен вид е като ново като ви давам и кутийка и книжки. Батерийте не са много ползвани(ще прецените по заряда).Карат доста време. Ако някой се интересува мога да му пратя снимки и на двете. мп3ка-25лв батерий-10лв и двете-30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Колко са батериите и каква марка са? Ако са повече от две мисля да ги взема, 'щото една нова е 5-6 лева. ПП множественото число на батерия не се пише с "й" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Колко са батериите и каква марка са? Ако са повече от две мисля да ги взема, 'щото една нова е 5-6 лева.ПП множественото число на батерия не се пише с "й" за батериите ще го имам в предвид по-нататък марката е Xenergy(4powr solution) тва пише.2 броя са.Продавам ги на 10 лева вдете защото лятотоги взех за 7 лева едната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandon_Lee Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Ako ima slushalki prashtai snimki na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Абе хора....не сте ли влизали досега в други форуми Гледайте датите на постовете преди да пишете... 7 месеца не е подновявал темата и много ме съмнява дали изобщо стои този плеър щом толкова време не е писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 Абе хора....не сте ли влизали досега в други форуми Гледайте датите на постовете преди да пишете... 7 месеца не е подновявал темата и много ме съмнява дали изобщо стои този плеър щом толкова време не е писал. mm da prodaden e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.