midas Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Значи търся 2 дънни платки сокет 370 с чипсет на VIA. По възможност да са с видео и аудио... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 здравей имам такава Gigabyte GA-6VEML дъното е камък не е мръднало от 2 години както го ползвам,само че имаш ли възможност да почакаш до 6 Ноември понеже ПС-то е при бабата в Русе и ще го взема тогава какви пари даваш за него към дъното ще се продават 1100Mhz Tulatin-сега е с него поддържа до 1,4Ghz и SDRAM Kingston 512Mbt PC 133 Mhz една плочка-какво даваш за всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 здравей имам такава Gigabyte GA-6VEMLдъното е камък не е мръднало от 2 години както го ползвам,само че имаш ли възможност да почакаш до 6 Ноември понеже ПС-то е при бабата в Русе и ще го взема тогава какви пари даваш за него към дъното ще се продават 1100Mhz Tulatin-сега е с него поддържа до 1,4Ghz и SDRAM Kingston 512Mbt PC 133 Mhz една плочка-какво даваш за всичко Нищо не давам . трябва ми само дъно... ако се намери купувач за другите неща да пише тук . Просто имам тук 4-5 подобни процесора и няма кво да ги правя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Ок цена за дъното 40лв. интересно като имаш такива процесори защо не ги обявяваш за продажба аз познавам поне 3 човека,който до преди седмица търсеха такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 поради големият интерес този уикенд ще отида да взема модулите и ще направим следното давам си гсм-а и който се обади първи да идва и да взима каквото му трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 дъното е продадено интерес за Тулатин-а и 512 Mbt SDRAM Kingston 133Mhz има ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Много интересно,правиш тема в темата на друг човек...или само на мен така ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 дъното е продадено интерес заТулатин-а и 512 Mbt SDRAM Kingston 133Mhz има ли да. търси се още едно ама до 1-2 дни и при условие че това което купих работи с това което ми трябва (утре ще го тествам). Абе търси се още едно все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 не е нова тема има си модератори,който следят това просто така се разви ситоацията прочети всичко от начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.