danikey Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Купувам тонколони Hi-Fi за домашна употреба ... не съм се насочил към нещо конкретно ,.. затова предлагайте тук ,... ако не съм аз... може пък някой друг да хареса вашето предложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 До колко лева долу горе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 зависи от тонколоната , аз съм определил до 200-250 макс за чифта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 аз имам няколко чифта, но са стари руски колони ако те вълнуват обади да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 2x150 вата български - по 5 говорителя на колона. единствен проблем 1 среден е за смяна - 150 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 може ли да ми пратиш снимки на тонколоните на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessa Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 аз имам няколко чифта, но са стари руски колони ако те вълнуват обади да се разберем Прати снимки на [email protected] и цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 нямам апарат да ги снимам, а то така или ина4е трябва да се чуят, така че ако някой сериозно се интересува да дойде да ги чуе и ще се разберем за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 нямам апарат да ги снимам, а то така или ина4е трябва да се чуят, така че ако някой сериозно се интересува да дойде да ги чуе и ще се разберем за цената Марка и модел кажи поне, виж отзаде на желязото. Аз съм доста заинтересован, ако са им в ред говорителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.