officeman84 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 THE SYSTEM IS SOLD. Продавам следната конфигурация, първоначално ще се пробвам да я продам цяла, защото съм първи собственик и с много грижи и любов съм сглобил всичко т.е. в този й вид машината ще ви служи много вярно. Но ако се намерят желаещи за отделните компоненти нека се обадят и предложат цена, пък ще видим .. Процесор: Intel CELERON-D (prescott core) 2.8Ghz/533Mhz/256Kb CACHE information Състояние: Отлично, с добро охлаждане може да се клоква до 3,55 Ghz. В момента върви с оригинално боксово охлаждане. Дъно: BIOSTAR P4TSE ver 2.0 6CH Audio, FSB800, DUalDDR 4 slots, ATA, SATA, USB 2.0, ATX, Support Prescott & Hypertrеading information Състояние: Като ново е, много добре пасва с останалите компоненти, не може да се иска повече като производителност. Памет: 512MB/DDR400 A-DATA information Състояние: Отлично, има и гаранция. HardDisc: Hitachi SATA 80GB/7200/8MB information Състояние: Брилянтно. Оптични устройства: Teac DV-W58G DVD-RW information Състояние: Отлично, записва и пърже всичко по спецификациите дадени от линка. Видео карта: MSI GF Titanium 4200 64MB AGPx8 information Състояние: На времето нарочно взех 64 МБ варианта, защото майсторите би трябвало да са наясно, че тази карта се клоква много добре и може да работи без дава грешки при GPU300Mhz и памет на 600Mhz, Марковия вариант на картата, която имам е тежка и от двете страни е покрита в медени плочки. Тест на 3Д Марк 2001 - над 12000 точки. Освен VGA изхода има и изход за LCD монитор. PCI Lan 100Mbit - 2 броя Монитор: LG FLATRON F700B information Състояние: Отлично, 2 години ми служи вярно и радва очите със съвършено плоския си екран и качество на картината. Допълнителни екстри: Tv Tuner - PCI AverTV GO с дистанционно управление и много доволно качество на картината, не бива да се сравнява с продукти от класата на pixelview. information Безжични Клавиатура и мишка - безжичен USB мултимедиен комплект. Отличен обхват, поставка за лакти, "мишка" и на самата клавиатура, страхотен дизайн - черно-сива на цвят и много тъпа марка TCM .. не мога да открия нищо като инфо в нета за тях. Който иска може да тества всичко на място. Флопи дисково устройство - Sony. Камера - Genius снимка Скенер - Acer 640P работи на паралелен порт - нов в кутия. information Принтер - HP 656c цветен, но с празни глави. Волан с педали - нямат нищо общо с китайските пластмасови играчки. Говорим за плавно натискащи се педали и твърд волан - усещането е добро - няма вибрация. снимка Черна кутия с 400W ATX захранване, кутията не е от обикновените, освен луксозния си дизайн има допълнително охлаждане - система за изкарване на топлия въздух навън и USB портове от предната страна. Цена 650 лв, може и коментар в разумни граници, вие сте THE SYSTEM IS SOLD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Тоя волан и педали са ми познати, но продавача се оказа твърде не сериозен. Продаваш ли ги оделно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Тоя волан и педали са ми познати, но продавача се оказа твърде не сериозен. Продаваш ли ги оделно? Да, тук наистина ги видях на още едно място, те нямат нищо общо с мен. Това са други волан и педали, които мога да ти ги продам за 20 лв. Ако искаш дай ми телефон за връзка да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Скенер - Acer 640P[/b] работи на паралелен порт - нов в кутия.information Каква е цената, която му търсиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Отдавна не съм виждал толкова добре написана обява, интересувам се от паметта, колко и търсиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Камерката ми допадна . Колко пари и търсиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Отговорих на всички на ПМ и на останалите да кажа, че при интерес към отделен компонент нека ми пишат за да им го запазя от сега. От Петък започвам да разпродавам на части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Оптични устройства:Teac DV-W58G DVD-RW information Какъв цвят е - най-вероятно бяла Аз до колкото рабирам пише само еднослойни DVD-та. Прати една цена на ЛС, да я имам предвид като почнеш да продаваш на части. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Интересувам се от: Дъно: BIOSTAR P4TSE ver 2.0 6CH Audio, FSB800, DUalDDR 4 slots, ATA, SATA, USB 2.0, ATX, Support Prescott & Hypertrеading Памет: 512MB/DDR400 A-DATA HardDisc: Hitachi SATA 80GB/7200/8MB Видео карта: MSI GF Titanium 4200 64MB Прати ми цени на ЛС. ЕДИТ: Прати и цена и на Кутията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Интересува ме машината без следните неща: ------------------------------------ Монитор: LG FLATRON F700B Флопи дисково устройство - Sony. Скенер - Acer 640P работи на паралелен порт - нов в кутия. information Принтер - HP 656c цветен, но с празни глави. Волан с педали ..... ------------------------------------ прати ми цена на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Skypi syforumnici, blagodarq za proqweniq interes. Sistemata se prodade na potrebitel ot foruma za 560 lw bez wolana i printera. Wolana e zapazen za @exploit, a printera se prodawa za 10 lw s praznite glawi. Ako nqkoi ima interes kym printera --> PM. Do nowi sdelki, sys zdrawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 А можеш ли да кажеш колко струват пълни "глави",или поне пълненето им. Отделно какво има с него,като окомплектация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caruso Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Tv Tuner - PCI AverTV GO Безжични Клавиатура и мишка - Interesuvam se ot tezi neshta molia te pishi mi na ICQ 136075853 GSM 0899279539 ili skype: p.naumovski ili pak dai tvoi kontakti da se razberem [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
caruso Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Tv Tuner - PCI AverTV GO Безжични Клавиатура и мишка - Interesuvam se ot tezi neshta dai poveche info cena systoqnie .... molia te pishi mi na ICQ 136075853 GSM 0899279539 ili skype: p.naumovski ili pak dai tvoi kontakti da se razberem [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkovsjason Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 512MB/DDR400 A-DATA - колко ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.