Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

THE SYSTEM IS SOLD.

Продавам следната конфигурация, първоначално ще се пробвам да я продам цяла, защото съм първи собственик и с много грижи и любов съм сглобил всичко т.е. в този й вид машината ще ви служи много вярно. Но ако се намерят желаещи за отделните компоненти нека се обадят и предложат цена, пък ще видим ..

Процесор:

Intel CELERON-D (prescott core) 2.8Ghz/533Mhz/256Kb CACHE

information

Състояние: Отлично, с добро охлаждане може да се клоква до 3,55 Ghz. В момента върви с оригинално боксово охлаждане.

Дъно:

BIOSTAR P4TSE ver 2.0 6CH Audio, FSB800, DUalDDR 4 slots, ATA, SATA, USB 2.0, ATX, Support Prescott & Hypertrеading

information

Състояние: Като ново е, много добре пасва с останалите компоненти, не може да се иска повече като производителност.

Памет:

512MB/DDR400 A-DATA

information

Състояние: Отлично, има и гаранция.

HardDisc:

Hitachi SATA 80GB/7200/8MB

information

Състояние: Брилянтно.

Оптични устройства:

Teac DV-W58G DVD-RW

information

Състояние: Отлично, записва и пърже всичко по спецификациите дадени от линка.

Видео карта:

MSI GF Titanium 4200 64MB AGPx8

information

Състояние: На времето нарочно взех 64 МБ варианта, защото майсторите би трябвало да са наясно, че тази карта се клоква много добре и може да работи без дава грешки при GPU300Mhz и памет на 600Mhz, Марковия вариант на картата, която имам е тежка и от двете страни е покрита в медени плочки. Тест на 3Д Марк 2001 - над 12000 точки. Освен VGA изхода има и изход за LCD монитор.

PCI Lan 100Mbit - 2 броя

Монитор:

LG FLATRON F700B

information

Състояние: Отлично, 2 години ми служи вярно и радва очите със съвършено плоския си екран и качество на картината.

Допълнителни екстри:

Tv Tuner - PCI AverTV GO с дистанционно управление и много доволно качество на картината, не бива да се сравнява с продукти от класата на pixelview.

information

Безжични Клавиатура и мишка - безжичен USB мултимедиен комплект. Отличен обхват, поставка за лакти, "мишка" и на самата клавиатура, страхотен дизайн - черно-сива на цвят и много тъпа марка TCM .. не мога да открия нищо като инфо в нета за тях. Който иска може да тества всичко на място.

Флопи дисково устройство - Sony.

Камера - Genius

снимка

Скенер - Acer 640P работи на паралелен порт - нов в кутия.

information

Принтер - HP 656c цветен, но с празни глави.

Волан с педали - нямат нищо общо с китайските пластмасови играчки. Говорим за плавно натискащи се педали и твърд волан - усещането е добро - няма вибрация.

снимка

Черна кутия с 400W ATX захранване, кутията не е от обикновените, освен луксозния си дизайн има допълнително охлаждане - система за изкарване на топлия въздух навън и USB портове от предната страна.

Цена 650 лв, може и коментар в разумни граници, вие сте ;)

THE SYSTEM IS SOLD.

Тоя волан и педали са ми познати, но продавача се оказа твърде не сериозен.

Продаваш ли ги оделно?

Да, тук наистина ги видях на още едно място, те нямат нищо общо с мен. Това са други волан и педали, които мога да ти ги продам за 20 лв. Ако искаш дай ми телефон за връзка да се разберем.

Отговорих на всички на ПМ и на останалите да кажа, че при интерес към отделен компонент нека ми пишат за да им го запазя от сега. От Петък започвам да разпродавам на части.

Оптични устройства:

Teac DV-W58G DVD-RW

information

Какъв цвят е - най-вероятно бяла :(

Аз до колкото рабирам пише само еднослойни DVD-та.

Прати една цена на ЛС, да я имам предвид като почнеш да продаваш на части.

Благодаря.

Интересувам се от:

Дъно:

BIOSTAR P4TSE ver 2.0 6CH Audio, FSB800, DUalDDR 4 slots, ATA, SATA, USB 2.0, ATX, Support Prescott & Hypertrеading

Памет:

512MB/DDR400 A-DATA

HardDisc:

Hitachi SATA 80GB/7200/8MB

Видео карта:

MSI GF Titanium 4200 64MB

Прати ми цени на ЛС.

ЕДИТ:

Прати и цена и на Кутията!

Интересува ме машината без следните неща:

------------------------------------

Монитор:

LG FLATRON F700B

Флопи дисково устройство - Sony.

Скенер - Acer 640P работи на паралелен порт - нов в кутия.

information

Принтер - HP 656c цветен, но с празни глави.

Волан с педали .....

------------------------------------

прати ми цена на ЛС.

Skypi syforumnici, blagodarq za proqweniq interes. Sistemata se prodade na potrebitel ot foruma za 560 lw bez wolana i printera. Wolana e zapazen za @exploit, a printera se prodawa za 10 lw s praznite glawi. Ako nqkoi ima interes kym printera --> PM.

Do nowi sdelki, sys zdrawe.

А можеш ли да кажеш колко струват пълни "глави",или поне пълненето им.

Отделно какво има с него,като окомплектация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...