Jump to content
BulForum.com

Купувам радиатор за пежо 309

Recommended Posts

Държиш ли да е 2-ра употреба? защото имам познат който продава радиатори за всякакви коли и камиони и т.н ако се интересуваш пусни един П.М да се разберем

Когато трябва да се смени радиатор, май няма много решения.

Оригинален, нов, вярвам че си проверил колко струва.

Втора употреба мисля че си имаш и ти - защо ти е да си купуваш още един боклук. Пък и едва ли ще те затрупат с предложения за такива.

Лепенето невинаги е възможно (зависи къде тече!), а вероятността да стане качествено е нищожна - най-много да си дадеш парите на вятъра.

Мога да ти предложа монтаж на нов руски радиатор, подбран и приспособен за твоята кола, на доста прилична цена в сравнение с "оригиналния".

съвсем не държа да е втора ръка,но нов е 250 лв и не ме устроива.така че съм навит на всякъкви варианти стига да са на поносима цена.така че ако някои може да ми помогне ще бъда благдарен,но кажете и какви пари ще излезнат тия варианти за да си направя сметката и да деистваме че зима иде :(

Предложението за замяна нарадиатора с чисто нов руски ще ти излезе 165 лева в моя сервиз. Това включва радиатора, всички необходими водни съединения и скоби за поставянето му, както и труда по монтажа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...