goroveliki Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 ами това е чакам предложения .....може и на аисикю - 159343561 Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Държиш ли да е 2-ра употреба? защото имам познат който продава радиатори за всякакви коли и камиони и т.н ако се интересуваш пусни един П.М да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Когато трябва да се смени радиатор, май няма много решения. Оригинален, нов, вярвам че си проверил колко струва. Втора употреба мисля че си имаш и ти - защо ти е да си купуваш още един боклук. Пък и едва ли ще те затрупат с предложения за такива. Лепенето невинаги е възможно (зависи къде тече!), а вероятността да стане качествено е нищожна - най-много да си дадеш парите на вятъра. Мога да ти предложа монтаж на нов руски радиатор, подбран и приспособен за твоята кола, на доста прилична цена в сравнение с "оригиналния". Link to comment Share on other sites More sharing options...
goroveliki Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 съвсем не държа да е втора ръка,но нов е 250 лв и не ме устроива.така че съм навит на всякъкви варианти стига да са на поносима цена.така че ако някои може да ми помогне ще бъда благдарен,но кажете и какви пари ще излезнат тия варианти за да си направя сметката и да деистваме че зима иде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Предложението за замяна нарадиатора с чисто нов руски ще ти излезе 165 лева в моя сервиз. Това включва радиатора, всички необходими водни съединения и скоби за поставянето му, както и труда по монтажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.