Jump to content
BulForum.com

Продавам добро Дъно, Процесор и Рам и Видеокарта


Recommended Posts

Продавам следните неща:

 

1. Дъно: s.A EPoX 8RDA6+ pro. Дъното не се нуждае от реклама, може би най-доброто за s.A. Много стабилно, много добре се справя с клок на всякакви процесори. С модифициран биос е което му дава още по-добра производителност и фсб 230 стабилни. Има гаранция около месец още. Купувано е от Jar.

Цена: 80лв

 

2. Процесор: Mobile 2600+ Barton. Процесора е сравнително добра бройка. Работи на 2500мхц при 1.725 напрежение охлаждан на въздух. На вода е пускан до 2700мхц но за кратко, стабилен. Не загрява много. На 2300мхц съм работил с него на пасивно охлаждане без никакъв проблем. Загрява малко но не се дъни.

Цена: 130лв

 

3. Рам памет: А-Data Vitesta DDR500 2x512mb. Паметта е една от най-добрите на А-Data за DDR. Работи на доста добри тайминги 2 3 3 6 на 230мхц. Пускана е на друго дъно на 2.9В и стига до 285мхц при 3 4 4 8. Има още доста гаранция, може би около година. Купувана е от мост. Работи отлично в Dual Channel. Има фабрично охлаждане, забравих точно как се наричаше. Heatspreaders май се водиха тия пластини.

Цена: 210лв

 

4. Видеокарта: Hercules 9800XT 256mb/256bit. Картата не съм намирал смисъл да я клоквам, достатъчно мощна е. Охлаждането и е доста добро, медно и от двата края. Вентилатора си намаля оборотите когато картата е ненатоварена и става абсолютно безшумен. Включва се само когато картата се натовари, и то сериозно.

Цена: 175лв

 

5. Охлаждане: ZALMAN CNPS7000B-CU, изцяло меден. Най-доброто въздушно охлаждане което съм имал. Почти неупотребявано, няма прах а и не е почиствано което личи. Когато го купих го ползвах точно 3 дни. Пригодено е обаче само за с.А в момента. Ако някой го иска за друго дъно ще го пригодя.

Цена: 50лв

 

6. Видеокарта: Gainward CARDEXpert GeForce2 Jumbo TV + ZALMAN VF700-ALCU с биос мод 220/300ддр (за сега, като ми остане врене, повече) 32мб/128бита

макар да е само 32 мб с тази карта играя nfs most wanted на 800х600 с някой ефекти. Учудващо производителна е.

Цена: 50лв

 

Приемам бартери за процесор s.AM2, Видеокарта за PCI-E и Рам DDRII.

Link to comment
Share on other sites

Разкажи ми малко за тая памет. Интересувам се. DDR400 ли е? CL1 CL2 CL2.5 ?На какви тайминги работи? Оцени я и предложи доплащане, защото аз нямам впечатления.

Link to comment
Share on other sites

Всичко е отново в продажба. Човека който се свърза с мен, го направи през скайп, остави някакъв телефон и изчезна. Вероятно това е идеята за шега на някой потребител от форума. ВСИЧКИ компоненти са отново в продажба.

На "шегаджията" му пожелавам да си намери по-добро предназначение за свободното време.

Link to comment
Share on other sites

Забравил съм да пиша че картата е в гаранция още. При това положение тази цена е много ниска.

 

Каква остатъчна гаранция има картата?

Link to comment
Share on other sites

Гаранцията е до края на тази година към Premier Group Sofia, ако има проблем транспорта на картата до там е моя грижа, макар да е малко вероятно нещо да и стане точно на тая карта.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Картата пое пътя си :) Със здраве да си я ползва новия собственик ;) Gainward CARDEXpert GeForce2 Jumbo TV с биос мод 220/300ддр 32мб/128бита в момента е окомплектована с охлаждане ZALMAN VF700-ALCU за гавра :D скоро ще се провери кякъв клок може да понесе с това охлаждане.

Цена на картата + охлаждането - 50лв

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...