*DIDO* Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Имам следния проблем дано някои може да ми помогне.Харда ми е разцепен на две части. Едната работи без проблем но другата не ми дава изобщо да я отворя. Като цакна на него ми изписва E:\ is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable. А и още нещо изписва ми че не е NTFS a RAW system П.С. По възможност без да го форматирам защото имам много ценна информация в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Имам следния проблем дано някои може да ми помогне.Харда ми е разцепен на две части. Едната работи без проблем но другата не ми дава изобщо да я отворя. Като цакна на него ми изписва E:\ is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable. А и още нещо изписва ми че не е NTFS a RAW system a П.С. По възможност без да го форматирам защото имам много ценна информация в него Конвертираш дяла в NTFS с Partition magic. След това Propеrties на дисковото устройство и отиваш та таб Security/Advanced/Owner. Маркирай потребителя в полето, който всъщност трябва да има администраторски права и отметката Replace owner...Мисля, че трябва да сработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 И аз имам проблем с харда. Не мога да го форматирам! HDD Maxtor 20GB, бях го дал на един познат, не знам какво го е правил, но сега ми го върна, на него няма нищо, мога да си слагам файлове там, мога да ги местя....висчко. Обаче като пусна проверка за грешки на диска или пък се пробвам да го форматирам в NTFS, щото сега е FAT32 и седи на 0%. Искам да си сложа там Windows-a, кажете какво да правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 И аз имам проблем с харда.Не мога да го форматирам! HDD Maxtor 20GB, бях го дал на един познат, не знам какво го е правил, но сега ми го върна, на него няма нищо, мога да си слагам файлове там, мога да ги местя....висчко. Обаче като пусна проверка за грешки на диска или пък се пробвам да го форматирам в NTFS, щото сега е FAT32 и седи на 0%. Искам да си сложа там Windows-a, кажете какво да правя. И аз наскоро имах такъв проблем. Не искаше да се форматира обаче като изпразних харда и се оправи. А ако пак не стане и се опитваш да го форматираш с диск на WinXP или под XP ти препоръчвам да опиташ със системна дискета от Win98. Струва ми се, че т'ва XP не се справя добре със проблемни хардове. А ако нямаш системна дискета има някви програми, или и архиви може да са незнам, които правят. Мога да ти дам някой линк ако искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.