Jump to content
BulForum.com

Търся зимни гуми 15" цола

Recommended Posts

Купувам прилични зимни гуми, по възможност маркови и не по-стари от 2001-2002г. Над 5mm грайфер. Колкото по-тесни, толкова по-добре - 175, 185 в краен случай може и 195 на съответните височини за 15" (175/60, 185/60, 185/55 или 195/55-15"). Оферти задължително със снимки.

2000г. и "почти нови" някак си не ми се връзва... :wacko:

А и са само 2, трябва да търся после пак само 2, а който има 4 не иска да си разваля комплекта.

120лв. за 6+ годишни гуми... помисли над цената, ако си намеря някъде 2 по-хубави за предни (защото тия евентуално само за задни ще станат), може да ти се обадя.

Освен това са максималната широчина, предпочитам по-тесни... 175 или 185мм.

2000г. и "почти нови" някак си не ми се връзва... :wacko:

А и са само 2, трябва да търся после пак само 2, а който има 4 не иска да си разваля комплекта.

120лв. за 6+ годишни гуми... помисли над цената, ако си намеря някъде 2 по-хубави за предни (защото тия евентуално само за задни ще станат), може да ти се обадя.

Освен това са максималната широчина, предпочитам по-тесни... 175 или 185мм.

Еми невиждаш ли от снимките за къв грайфер става дума + това тези гуми ги карам 2-3м в годината, когато е периода на снеговете. Незнам дали при теб стават за задни, ама при мен стават за предни, задните ми бяха 205 :wacko:

Цената е твърда ;)

Не ми беше идеята за грайфера, ОК - има го! НО каучукът за 6+ годинки става на бакелит... И как хлъзга на мокро и заснежено... Като кънки на лед! Казвам го от опит. Съхраняването им също е много важно, не знам как го правиш ти. Щом цената е твърда, не ме брой.

Очаквам други оферти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...