tango Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 уредбичката,която предлагам е усилвател,дек и тунер може да сте я виждали,това е единствената българска блокова систима на Респром,доста сериозно съм я моднал особено усилвателя,но за съжаление вече нямам толкова време за купони и затова реших да предам щафетата на някой от вас,ако трябва да бъда искрен доста гаджета съм прекарал под звуците на тази система,пожелавам на някой от вас да продължи моят път радвам се че и модването даде такъв резултат давам всичко за 90-100лв. или бартер за 2 модула 256 Мбт SDRAM,нямам претенций само да работят на усилвателя съм сменил трансформатора от 120 на 240W крайните му стъпала бяха с MDA 2020-18W,а аз сложих TDA 2020 AD2-40W MOSFET вариянт на Philips предусилватиля е с нискошумящи-високочестотни транзистори,с което се повиши и честотната лента на стъпалото от 45-42 000 Hz,при стандартни 60-20 000 Hz тунера е всевълнов има даже и старият+новият диапазон на FM обхвата,тук също съм се постарал да засиля селективността му дека е с изцяло подменена електроника,имам впредвид сложил съм му професионална глава от Revox,механиката е 6,а електрониката е с MOSFET елементи така че по-време на паузите и запис да няма шумове както разбирате само кутиите са на Респром бая си играх като тинейджър да го направя,но не съжалявам най-якият купон ставаше с тази системка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.