Breez Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Дъното продава ли се още и поддържа ли Palomino 1600+ ? Ами имаше 2-ма мераклии,които искаха да вземат частите,но така и не се обади никой!Да продава се още,що се отнася до подръжката на този процесор предполагам няма да има проблем стига да е на сокет А...може да преовериш и в сайта на Елитгруп сигурно,ще има по подробно инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ами имаше 2-ма мераклии,които искаха да вземат частите,но така и не се обади никой!Да продава се още,що се отнася до подръжката на този процесор предполагам няма да има проблем стига да е на сокет А...може да преовериш и в сайта на Елитгруп сигурно,ще има по подробно инфо! Май няма да стане, щото пише че е с сдрам а на мен ми трябва с ддр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Цена на дъното 24 лева! Цена на процесора 20 лева! Цена на 2-те заедно 40 лева+подарък охладитяля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ако имаш възможност комплекта да го донесеш в офиса ми за тест (ще му пуснем МемТест с една 128-ца да мине един пас), плащам го веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Ако имаш възможност комплекта да го донесеш в офиса ми за тест (ще му пуснем МемТест с една 128-ца да мине един пас), плащам го веднага. Ok,Миро...знам къде си!.....уттре там ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.