moninceto Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Еми това е.Предпочитам най-много "Восток",ама и други може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 чакай да уточним нищо има руски мъжки часовници със 20 микроново златно покритие понеже до скоро руснаците не ползваха никел, а караха на естествени метали има руски Восток с бял и жълт никел модели след 1997 г. има и такива със златно покритие на рамката преди 1997г. кажи какво търсиш и каква цена предлагаш имам и от двата вида,дажи имам и уникален спортен модел Восток от световното по културизъм в Моска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 дажи имам и уникален спортен моделВосток от световното по културизъм в Моска Я дай повече инфо за спортягата, че ми стана интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 часовника е руски Восток на циферблата има един културист в момент на позинг и отдолу пише какъв е повода в случая първенството по културизъм в Москва мисля някъде 1996 се е провеждало часовника е кварцов със 17 камъка,а машинката е позлатена,батерията май-беше G6 носих го до скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 часовника е руски Востокна циферблата има един културист в момент на позинг и отдолу пише какъв е повода в случая първенството по културизъм в Москва мисля някъде 1996 се е провеждало Не ме интересува циферблата ако ще гола културистка да има. Интересува ме кое му е спортното, водо, ударо устойчив и т.н. или е просто сувенирче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 сега не е при мен да видя какво пише иначе е тънък така че няма да е удароустоичив по скоро влагоустоичив и сувенир това което го търсиш ти се води водолазен клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Еми това е.Предпочитам най-много "Восток",ама и други може. РАКЕТА устройва ли те Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Имам POLJOT - de lux , 73 набор , механичен със секундомер , дебелината на механиката е около два мм. , не го нося щото му се разви онва нещо дето се навива и го загубих, не ми се разделя с него но при подходяща цена ... да добавя 23 камъка, 20микрона злато противоударен Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Еми хубаво е да оставяте и някакви цени. Но като цяло ми трябва нещо по обикновено (като ракета например).Е,ако е нещо по-доро на добра цена-ок.Да,Ракета става,ако ми хареса някоя ракета.Оставяйте цени и снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.