Backbone Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Продава се лаптоп Cytron. Характеристики: Mobile Sempron 3000+ 512 Ram 60GB Samsung Ati Xpress 200m 12'1 Glare 1280x800 DVD-RW Dual Layer Card Reader PCMCIA Wireless Lan 54mbps 3xUSB Modem Стикер на Windows XP home оригинален CD key и чанта за носене. Цвят:Бял Тегло:2кг максимум Ако се интересува някой утре ще сложа снимки. Лаптопа е купуван от Германия преди 2 месеца,но един месец стоя там и никой не го е ползвал. Refurbished. Цена 1000лв(511Е) Заменям го защото си взех по-бърз пък и този не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Едва ли, но се интересувам от диска, писачката и рама. Ако в даден момент стане така че се продават на части прати един ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted September 22, 2006 Author Share Posted September 22, 2006 Едва ли, но се интересувам от диска, писачката и рама. Ако в даден момент стане така че се продават на части прати един ПМ. Е лаптоп на части,аз после какво да ги правя другите работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 сложи снимки да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Напиши точния модел на лаптопа за да го намеря в нета, имам някви подозрения че е ТСМ. Ако не е - интересувам се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted September 22, 2006 Author Share Posted September 22, 2006 Да подозренията ти са правилни Cytron(50% процента е на MSI,50% на TCM),Medion,Packard-Bell,са все фирми които изпълняват поръчки на TCM.Модела го има и производство на MSI S270 http://www.msicomputer.com/NB/product_spec.asp?model=S270 това е модела. Ето му я и http://www.zdnet.de/mobile/notebooks/0,390...39139950,00.htm цената на модела MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 975 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 цената може ли да се коментира? гледам същия нов за 800 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 С немска клавиатура ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 С Английска е. Ммм може ли да го видя къде го има за 800лв защото аз не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 С Английска е.Ммм може ли да го видя къде го има за 800лв защото аз не знам sigurno hayvana (da se izrazya meko) ima predvid tazi obyava ... no, razlikite mejdu dvete mashini sa dosta syshtestveni. sluchayno da mojesh da dadesh faktura za tozi laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 sigurno hayvana (da se izrazya meko) ima predvid tazi obyava ... no, razlikite mejdu dvete mashini sa dosta syshtestveni. sluchayno da mojesh da dadesh faktura za tozi laptop? Лаптопа е внос и няма от къде да ти намеря.Единствено мога и да успея да ти намеря опростена фактура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 питай в ЕРА-та 800 лв го гледах преди седмица MSI/TCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 питай в ЕРА-та 800 лв го гледах преди седмица MSI/TCM Да бе знам ги тия от по 800лв без диск от Ера и без гаранция,с немска клавиатура и без чанта,без зарядно и са много по-кофти състояние пък и няма вече Общо взето тука е същото 800лв+140лв диск+45лв зарядно+40лв чанта само че тук имаш и английска клавиатура и по-добро състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Да бе знам ги тия от по 800лв без диск от Ера и без гаранция,с немска клавиатура и без чанта,без зарядно и са много по-кофти състояние пък и няма вече Общо взето тука е същото 800лв+140лв диск+45лв зарядно+40лв чанта само че тук имаш и английска клавиатура и по-добро състояние. е виж, за диска нз, мислех си че всичко си имат, успех с продажбата и sorry за флоода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 И тук добавям мишка подарък оптична безжична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.