Jump to content
BulForum.com

Sell:Laptop

Recommended Posts

Продава се лаптоп Cytron.

Характеристики:

Mobile Sempron 3000+

512 Ram

60GB Samsung

Ati Xpress 200m

12'1 Glare 1280x800

DVD-RW Dual Layer

Card Reader

PCMCIA

Wireless Lan 54mbps

3xUSB

Modem

Стикер на Windows XP home оригинален CD key

и чанта за носене.

Цвят:Бял

Тегло:2кг максимум

Ако се интересува някой утре ще сложа снимки.

Лаптопа е купуван от Германия преди 2 месеца,но един месец стоя там и никой не го е ползвал.

Refurbished.

Цена 1000лв(511Е)

Заменям го защото си взех по-бърз пък и този не ми върши работа.

Едва ли, но се интересувам от диска, писачката и рама. Ако в даден момент стане така че се продават на части прати един ПМ.

Едва ли, но се интересувам от диска, писачката и рама. Ако в даден момент стане така че се продават на части прати един ПМ.

Е лаптоп на части,аз после какво да ги правя другите работи ? :)

Напиши точния модел на лаптопа за да го намеря в нета, имам някви подозрения че е ТСМ. Ако не е - интересувам се!

Да подозренията ти са правилни Cytron(50% процента е на MSI,50% на TCM),Medion,Packard-Bell,са все фирми които изпълняват поръчки на TCM.Модела го има и производство на MSI S270

http://www.msicomputer.com/NB/product_spec.asp?model=S270 това е модела.

Ето му я и http://www.zdnet.de/mobile/notebooks/0,390...39139950,00.htm цената на модела MSI.

imgp2129kb7.th.jpg

imgp2128cb5.th.jpg

• 3 weeks later...
С Английска е.

Ммм може ли да го видя къде го има за 800лв защото аз не знам

sigurno hayvana (da se izrazya meko) ima predvid tazi obyava ... no, razlikite mejdu dvete mashini sa dosta syshtestveni.

sluchayno da mojesh da dadesh faktura za tozi laptop?

sigurno hayvana (da se izrazya meko) ima predvid tazi obyava ... no, razlikite mejdu dvete mashini sa dosta syshtestveni.

sluchayno da mojesh da dadesh faktura za tozi laptop?

Лаптопа е внос и няма от къде да ти намеря.Единствено мога и да успея да ти намеря опростена фактура.

питай в ЕРА-та :) 800 лв го гледах преди седмица MSI/TCM

Да бе знам ги тия от по 800лв без диск от Ера и без гаранция,с немска клавиатура и без чанта,без зарядно и са много по-кофти състояние пък и няма вече :) Общо взето тука е същото 800лв+140лв диск+45лв зарядно+40лв чанта само че тук имаш и английска клавиатура и по-добро състояние.

Да бе знам ги тия от по 800лв без диск от Ера и без гаранция,с немска клавиатура и без чанта,без зарядно и са много по-кофти състояние пък и няма вече :) Общо взето тука е същото 800лв+140лв диск+45лв зарядно+40лв чанта само че тук имаш и английска клавиатура и по-добро състояние.

е виж, за диска нз, мислех си че всичко си имат, успех с продажбата и sorry за флоода ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...