firmajiq Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Едното РС е Digital, другото е Compaq. Едното е Пентиум200ММХ, другото е К6-200, и двете работят, т.е. палят, нататък не съм ги тествал. И двете имат х 32МВ СДРАМ, нямат флопи, диск и СД. (всъщност има едно СД Филипс, ама не му се отваря трея). Също има и една звукова карта ISA Creative някакъв - ако някой вземе двете РС-та, я получава като бонус Обявявам символична цена от 5 лв. за РС. Не ме карайте да правя снимки, за 5 лв. не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Wzemam ednoto, koeto si izbera na mqsto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Зимам Пентиума. Мога да мина преди обяд само. Ако ще го даваш, ми пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Wzemam ednoto, koeto si izbera na mqsto ... Зимам Пентиума. Мога да мина преди обяд само. Ако ще го даваш, ми пиши ЛС. Zimash, ako ostane sled kato mina da si wzema az, malko se syobrazqway, ako obi4ash ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Принципно погледнато, е редно root666 да си избере, но може и да вземе предвид избора на Kazinski, и да му остави Пентиума (така е по-добре и за мен, да се махат и двете РС-та ). Както и да е, пращам РМ на root666, ако нещо с него се разсъхнат работите, ще се обадя и на Kazinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Кво значи да се съобразявам? Всичко зависи от продавача. Ако остане пентиума, го зимам. Ако не, друго не зимам. Тва искам да кажа. А и бях писал: Ако ще го даваш, ми пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Ами точно пък за 5 лв. не искам да нарушавам "неписаните принципи" на форума - а именно: който първи се е включил, той би трябвало да направи сделката. За съжаление root666 избра Пентиума (по друга причина - на Дигитал-а не тръгна една негова памет, неясно защо). Доколкото разирам, Kazinski не се интересува от другото РС, така че Дигитал-а все още се продава. Ето и малко повече инфо за него - дъното е с чипсет SiS, видеото шерва до 2.5МВ от общата памет. Тествах другия слот за памет (да не би да е развален слота или дъното) - на него запалиха без проблеми 32МВ едностранна и двустранна и 64МВ едностранна и двустранна. Нямам идея защо паметта на root666 не се разпозна (той твърдеше, че е работеща, тествана). ЕДИТ: Продаден Тъй и тъй открих тия стари памети - продавам 32МВ РС66 по 1 лв. бройката (имам 2 бр.) и 64МВ РС66 по 4 лв. бройката (имам също 2 бр.) ЕДИТ: Продадени Продавам и два диска (ограничени чрез фърмуера до по-малки обеми, за да се избегнат проблемни сектори): Quantum 6.4 ГБ (ограничен до 1 ГБ) - 4 лв. IBM 13ГБ (ограничен до 3.5 ГБ) - 9 лв. Така ограничени работят безпроблемно. Давам гаранция 1 месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.