fiko_pld Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Продавам доста работи които ми останаха от НОКИАТА 6600 и др. Hands Free - 6600 (почно неизпозвано) - 6 лв. ММС- 32 МВ (ми картата няма марка ,като си взех НОКИАТА беше с нея) - 6 лв. ММС SV/RS-64 MB (От новия ми ТЕЛЕФОН 6630 ,чисто нова,не ползвана,защото си имам 512 МВ) 15 лв. Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО - 7 лв. BATERRY - 6600( На 3-4 месеца е батерията ,кара 2-3 дена според зависи от разговорите, оригинална) 10 лв, BLUTHOOD 3a PC - MapkaTa е неизвестна ,но си бачка безпроблем 100 метра обхват ,въври с удлъжител и СОФТУЕР. 15 лв. Мога да кажа ,че чарколите бачкат безупречно и ако има някой навит да ги вземе всички му ги давам за 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО - 7 лв. Аз се интересувам че моето прави проблеми и ме ядосва евентуално ще се разберем на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Hands Free - 6600 (почно неизпозвано) - 6 лв. Искам да пробвам дали ще стане на моя qtek и ако стане ще го взема. Пиши на [email protected] как да се видим. Аз съм от каршиака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 давам за двете ММС карти 15лв. при условие че 128 Мвт спокойно се намира на 20 лв. ако те устройва предложението ми пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 отказвам се от картите купих си чисто нова 256Мвт за 20лв. от Метро Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 -----------------------------------------------НАМАЛЕНИЕ------------------------------------------------------ Hands Free - 6600 (почти неизползвано) - 5 лв. ММС- 32 МВ (ми картата няма марка ,като си взех НОКИАТА беше с нея) - 5 лв. ММС SV/RS-64 MB (От новия ми ТЕЛЕФОН 6630 ,чисто нова,не ползвана,защото си имам 512 МВ) 13 лв. Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО -. ПРОДАДЕНО BATERRY - 6600( На 3-4 месеца е батерията ,кара 2-3 дена според зависи от разговорите, оригинална) 8 лв, BLUTHOOD 3a PC - MapkaTa е неизвестна ,но си бачка безпроблем 100 метра обхват ,въври с удлъжител и СОФТУЕР. 13 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.