Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Продавам доста работи които ми останаха от НОКИАТА 6600 и др.

Hands Free - 6600 (почно неизпозвано) - 6 лв.

ММС- 32 МВ (ми картата няма марка ,като си взех НОКИАТА беше с нея) - 6 лв.

ММС SV/RS-64 MB (От новия ми ТЕЛЕФОН 6630 ,чисто нова,не ползвана,защото си имам 512 МВ) 15 лв.

Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО - 7 лв.

BATERRY - 6600( На 3-4 месеца е батерията ,кара 2-3 дена според зависи от разговорите, оригинална) 10 лв,

BLUTHOOD 3a PC - MapkaTa е неизвестна ,но си бачка безпроблем 100 метра обхват ,въври с удлъжител и СОФТУЕР. 15 лв.

Мога да кажа ,че чарколите бачкат безупречно и ако има някой навит да ги вземе всички му ги давам за 50 лв.

Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО - 7 лв.

Аз се интересувам че моето прави проблеми и ме ядосва евентуално ще се разберем на ПМ ;)

Hands Free - 6600 (почно неизпозвано) - 6 лв.

Искам да пробвам дали ще стане на моя qtek и ако стане ще го взема. Пиши на [email protected] как да се видим. Аз съм от каршиака.

-----------------------------------------------НАМАЛЕНИЕ------------------------------------------------------

Hands Free - 6600 (почти неизползвано) - 5 лв.

ММС- 32 МВ (ми картата няма марка ,като си взех НОКИАТА беше с нея) - 5 лв.

ММС SV/RS-64 MB (От новия ми ТЕЛЕФОН 6630 ,чисто нова,не ползвана,защото си имам 512 МВ) 13 лв.

Зарядно за НОКИА - Чисто ново не употребявано ИМПУЛСНО -. ПРОДАДЕНО

BATERRY - 6600( На 3-4 месеца е батерията ,кара 2-3 дена според зависи от разговорите, оригинална) 8 лв,

BLUTHOOD 3a PC - MapkaTa е неизвестна ,но си бачка безпроблем 100 метра обхват ,въври с удлъжител и СОФТУЕР. 13 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...