Jump to content
BulForum.com

Продавам Амортисьор MONROE

Recommended Posts

Амортисьора e чисто нов, (заден ляв) понеже ги продават комплект и бях пронуден да взема и 2-та този ми остана след смяната на десния и не ми е нужен,понеже правя услуга на познат незнам точната година на колата но имам снимка на точния модел(кола и амортисьор) за да ви стане ясно:

5e_24.jpg това е колата.

Амортисьор:

Image(073).jpg

Image(074).jpg

Image(075).jpg

Image(076).jpg

Image(077).jpg

Цена: 100лв (без коментар)

abe koito i da e smenial amortisiori znae 4e se smeniat zadaljitelno komplekt,dori i samo edinia da e izpusnal.taka 4e tia hora da si smeniat i drugia dokato e vreme 6toto posle pak 6te kupuvat dva.sorry za off

Така стана че сменихме единия и колата е продадена и този остана така че.. Офертата си важи все още :rolleyes:

Така стана че сменихме единия и колата е продадена и този остана така че.. Офертата си важи все още :rolleyes:

а бе вие сте му е.... майката на тоя купувач.

що не вземеш да му се обадиш и му го подари !

така е КОРЕКТНО !

EDIT

Да коректно е ние му предложихме да му го дадем, Но той отказа след като я качихме на стенда амортисиора се оказа здрав и не го поиска такаче няма какво да говорим за корекност. се пак нека коментарите са по темата,който го интересува пуска 1 пм разбирамесе каквото е нужно и сделката е на лице Успех!!dance.gifthumbs.gifclaps.gif

е ако е така , SORRY :)

а бе вие сте му е.... майката на тоя купувач.

що не вземеш да му се обадиш и му го подари !

така е КОРЕКТНО !

Да коректно е ние му предложихме да му го дадем, Но той отказа след като я качихме на стенда амортисиора се оказа здрав и не го поиска такаче няма какво да говорим за корекност. се пак нека коментарите са по темата,който го интересува пуска 1 пм разбирамесе каквото е нужно и сделката е на лице Успех!!dance.gifthumbs.gifclaps.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...