5starGeneral Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Значи апарата е чисто нов, подарък ми е от щатите но аз имам по хубав и за тва тоя ми е излишен Подробно инфо за машинката може да видите ТУК гаранция няма също така няма и мемори карта всичко останало описано в комплекта го има. Цена 480 лева възможни са не мн големи коментари относно цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Значи апарата е чисто нов, подарък ми е от щатите но аз имам по хубав и за тва тоя ми е излишен Подробно инфо за машинката може да видите ТУК гаранция няма също така няма и мемори карта всичко останало описано в комплекта го има.Цена 480 лева възможни са не мн големи коментари относно цената. ami ge toi e 440 now i ot magazina s 2 godini garanciq, kwa mi e dalaverata da go wzema ot teb po - skapoi bez garanciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 къде си го видял тва бе дай да видим, но и без тва съм казал че цената може да се коментира Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 апарата чисто нов с две години гаранция струва 400лв. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09017383 - ето инфо ... предлагам коментара на цената да е в доста по големи граници от предвиденото Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 апарата чисто нов с две години гаранция струва 400лв. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09017383 - ето инфо ... предлагам коментара на цената да е в доста по големи граници от предвиденото Значи аз съм имал мн грешна информация Нова цена е 350лв пак са възможни коментари в някви граници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Искам да го видя, запази ми го до утре на обяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Фотоапарата все още се продава Нова цена 330 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.