Jump to content
BulForum.com

Старо ПС за продан!

Recommended Posts

Днес една позната ми донесе некъв "динозавър" дето само и събира прах....и ми вика "земи го продай да изкараме за една почерпка"! :D Тъй,като незнам как вървят тия чаркалъци ще ги пусна на едно търгче засега всичките накуп!Ето и списък на самите чаркове:

Кутия АТ с некво захранване незнам колко вата!

Процесор АМД К6-2 4Х100Мхц според Еверест!

Дъно Amptron PM 9900 според Еверест!

Памет 2х64Мб ПС100

Видео карта Nvidia Vanta 16Mb AGPX4

HDD ~5Gb според Еверест!

СD Teac 24X

FDD

Keyboard+Mouse

Монитор Belinea 15' с вградени колонки

CPU Cooler

TV тунер PixelView модел PV-BT878P+...има си дистанционно!

Printer HP DeskJet 690C сменени и 2-те глави,като цветната не е печатала,а черната има 5-6 копия!

Извън ПС-то се таркалят една Лан-карта,една ПСИ видео карта и още една плочка РАМ-памет ПС100 най вероятно 64Мб.....незнайно в какво състояние.....давам ги бадева!

ПС-то прави и некъв проблем,който незнам точно от какво е.....има моменти в които започва да бръжди монитора все едно има смущения некви и картината става супер неясна!Казвам за проблема понеже ПС-то се продава засега в този си му вид балабар с дефекта!!!

Ето и условията за търга:

Начална цена 100 лева-блитц цена 150 лева!Минимална стъпка за наддаване 5 лева!Краен срок на търга 23:59 часа на 10.IX.2006г.!Обявилият максимална цена в търга ще може да си получи чарковете в понеделник 11.IX.2006г!Ако до края на търга няма човек,който да е обявил поне минималната цена частите ще се продават поотделно(колкото и да не ми се занимава)дотогава всеки,който има интерес за нещо може да ми пише ПМ с конкретно предложение!Наддаването за търга е ЯВНО т.е. само в темата!На мераклиите УСПЕХ! ;)

Имам интерес към ТВ тунера стига да работи както трябва и да си има всичко.

Всичко си работи ОК....можеш да ми пишеш ПМ каква сума предлагаш за него и след,като свърши търга ще те имам предвид,ако разбира се не се продадат частите!

Всичко си работи ОК....можеш да ми пишеш ПМ каква сума предлагаш за него и след,като свърши търга ще те имам предвид,ако разбира се не се продадат частите!

Да пише тука щото аз имам интерес към останалата част

даже и принтера не ми трябва макар че е съблазнителна оферта .. така че и за него ако се намери купувач ..

А и монитор имало .. пишете и за него ако някой го иска цената може да падне ниско

@Breez Надявам се не се сърдиш че ти завзех темат

ама теб те интересува блиц цената да я получиш .. мен ме интересува каква ще бъде цената след продажбата на това което ми е излишно

Да пише тука щото аз имам интерес към останалата част

даже и принтера не ми трябва макар че е съблазнителна оферта .. така че и за него ако се намери купувач ..

А и монитор имало .. пишете и за него ако някой го иска цената може да падне ниско

@Breez Надявам се не се сърдиш че ти завзех темат

ама теб те интересува блиц цената да я получиш .. мен ме интересува каква ще бъде цената след продажбата на това което ми е излишно

Ами,ако си измислите некъв начин да се комбинирате за нещатата на мен не ми пречи нищо!Иначе може да пишеш какво точно те интересува и колко предлагаш за да те имам на предвид ако го продавам на части!!!

HDD kakva marka e

Диска е Quantum Fireball.......made in Japan! ;)

Няколко часа остават до края на търга.....сега е момента некой да предложи началната цена и да отнесе всичките тия чаркалъци за скромната сума от 100 лева! ;)

Тунера засега е запазен...другите чаркове са в продажба и по еденично....предлагайте некви "стинки" за тех,че само ги подритвам и събират прах!

Значи всичко е продадено освен монитора и принтера,които се оказа,че имат дефект!Принтера се спира от продажба докато се установи какво му е,а монитора се продава на символична цена от 5 лева!Дефекта е такъв,че на моменти започва да бръжди и да размазва картината....доколкото съм забелязал го прави в текстов режим т.е. докато чеква у-вата!Ако на некой му трябва да свирка...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...