ouim Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Продавам Sony Ericsson T610 - Ползван е близо 2 години. Батерията държи 4-5 денонощия! В телефона има доволно количество midi файлове и теми. IR и Bluetooth портовете си му бачкат без пробелм. Не е кодиран (купуван е от магазин Вега). Външия вид може да се види на снимките. Тук има подробна спецификация за телефона Цена 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Нова цена 105 лв. - забравих да кажа, че телефона си "върви" със зарядно устройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted September 6, 2006 Author Share Posted September 6, 2006 Nova cena - 100 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Бая е захабен, затова от мен 75лв. За 100лв. има перфектни Т630. Джойстика и панелите разтропани ли са и оригиналните ли са? Документи имаш ли? Ако те интересува офертата ми - на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Vyn6niqt vid na telefona, smelo moga da kaja, 4e e v mnogo dobro systoqnie. Djoistika i panelite sa v otli4no systoqnie, ne sa smenqni - vsi4ki 4asti sa si originalnite ot magazina. Kakto pisah ve4e, telefonyt e kupuvan ot magazin Vega na centyra - daje namerih kutijkata na telefona sys cqlata dokumentacia kym nego, ima i nakyv disk s software. Razlikata mejdu T610 i T630 - ni6to sy6testveno !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Не знам защо толкова смело го твърдиш, но аз виждам с очите си дори на снимките, че задният капак е доста издран, предния по-малко. Моята оферта е такава и до дни ще си купя телефон, ако трябва и нов. P.S. То и между Mercedes W124 и първата Е-class няма никаква разлика, както и между AUDI 100 С4 от последните и първите A6 C4 няма никакви разлики, но провери как стои въпросът с цените им P.S.2. От сайта, който си дал е видно, че има разлика в размерите, теглото, дисплея и батерията, (според мен не са маловажни неща), а от опит знам, че Т630 е с по-качествен звук. Офертата ми е такава, ако се съгласиш - имаме сделка, ако ли не - здраве да е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Знам, че е забранено но тук мисля, че е редно да се изяснят някои неща. Разликата между Т610 и Т630 е просто дисплея. Т630 идва с по-качествен ТФТ дисплей и може да снима на режим VGA. Иначе телефоните са аналогични! Можете да ги сравните и по другите параметри тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 Nova cena 95 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.