Jump to content
BulForum.com

Продавам:Sony Ericsson T610

Recommended Posts

Продавам Sony Ericsson T610 - Ползван е близо 2 години. Батерията държи 4-5 денонощия! В телефона има доволно количество midi файлове и теми. IR и Bluetooth портовете си му бачкат без пробелм. Не е кодиран (купуван е от магазин Вега). Външия вид може да се види на снимките.

T610-front.jpg

T610-back.jpg

Тук има подробна спецификация за телефона

Цена 120 лв.

Бая е захабен, затова от мен 75лв. За 100лв. има перфектни Т630. Джойстика и панелите разтропани ли са и оригиналните ли са? Документи имаш ли?

Ако те интересува офертата ми - на ЛС.

Vyn6niqt vid na telefona, smelo moga da kaja, 4e e v mnogo dobro systoqnie. Djoistika i panelite sa v otli4no systoqnie, ne sa smenqni - vsi4ki 4asti sa si originalnite ot magazina. Kakto pisah ve4e, telefonyt e kupuvan ot magazin Vega na centyra - daje namerih kutijkata na telefona sys cqlata dokumentacia kym nego, ima i nakyv disk s software.

Razlikata mejdu T610 i T630 - ni6to sy6testveno !!!!!!

Не знам защо толкова смело го твърдиш, но аз виждам с очите си дори на снимките, че задният капак е доста издран, предния по-малко. Моята оферта е такава и до дни ще си купя телефон, ако трябва и нов.

P.S. То и между Mercedes W124 и първата Е-class няма никаква разлика, както и между AUDI 100 С4 от последните и първите A6 C4 няма никакви разлики, но провери как стои въпросът с цените им ;)

P.S.2. От сайта, който си дал е видно, че има разлика в размерите, теглото, дисплея и батерията, (според мен не са маловажни неща), а от опит знам, че Т630 е с по-качествен звук. Офертата ми е такава, ако се съгласиш - имаме сделка, ако ли не - здраве да е!

Знам, че е забранено но тук мисля, че е редно да се изяснят някои неща.

Разликата между Т610 и Т630 е просто дисплея. Т630 идва с по-качествен ТФТ дисплей и може да снима на режим VGA.

Иначе телефоните са аналогични!

Можете да ги сравните и по другите параметри тук.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...