Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко аквариума

Recommended Posts

Продавам 3 аквариума(мисля,че са толкова,че вече им изгубих точната бройка).Едно време гледах декоративни рибки само,че отмина тази страст и сега са малко ненужни.Най-големия е около 60л.;по-малкия е 15л.;и другия е 10-на литра някъде,не знам точно колко със точност.Към аквариумите има и други принадлежности,като помпички,кепчета,филтри и т.н.Ако някой проявява интерес може да дойде и да ги види направо,или да пита каквото го интересува.Цени няма да обявявам,защото не знам дали ще има заинтересовани,моля модераторите да не заключват темата по този повод. :)

Цена и снимка на 60 литровия?

Нямам си представа за цена,в смисъл кажи колко върви литъра за нов аквариум,помня,че едно време беше 30ст. някъде..Снимка ще се помъча да направя и да кача,но ще е по-късно сигурно. :)

Аквариумите се оказаха 4 на брой.Ето и тяхните размери,в сантиметри,както следва дължина/широчина/всичоина:

1--->48/23/38

2--->45/18/30

4--->32/12,5/23

Големия по мои изчисления излиза около 42л.Казвай ако ти върши работа да видим какво ще се разберем. :)

Към всичките аквариуми има и 6 на брой нагревателя,3 помпички,2 кепчета,някакви филтри,хранилки и т.н.Ако някой проявява интерес да казва. :)

• 2 weeks later...

Двата най-големи аквариума са запазени за момента за едно момче за 10-на дена.Остават двата най-малки,ако някой миа интерес към тях,или към другите принадлежности да се обажда. ;)

Принадлежностите също са запазени за момента,дано хората за които съм запазил всички неща се окажат наистина сериозни. :)Остават 2-та малки аквариуми за сега. ;)

Момчето,което искаше аквариумите се отказа поради причината,че са му подарили,затова 2-та най-големи аквариумa отново си търсят нов собственик.Другите неща все още са запазени,като чакам човека да каже дали ще ги взима тия дни. :)

П.С. Burkoff,отговори ми на личното поне,или пиши на icq-то да кажеш какво ще правим с нещата. ;)

Днеска си заминаха 2 помпички,3 нагревателя и още малко дребни неща от оборудването и в момента остава само това:

http://img217.imageshack.us/my.php?image=s4010053dn7.jpg

Всички помпички,които останаха са руски.Едната е развалена,който иска може да я вземе евентуално за части.Аквариумите също все още са налични. ;)

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

Големия си стои,ако искаш кажи мейл да ти пратя снимка да го видиш.15 литровия замина,а най-малко майче няма да става за гледане на рибки,по-скоро за 1-2 хамстера. :D

Големия си стои,ако искаш кажи мейл да ти пратя снимка да го видиш.15 литровия замина,а най-малко майче няма да става за гледане на рибки,по-скоро за 1-2 хамстера. :D

Става за 1, 2 рибки. А може и да се направи "Нано" аквариум, които в момента са на мода :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...