nikky Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 КУПУВАМ СТОЛ- нещо 2ра употреба с подлакътници и да се върти !!!Очаквам вашите предложения !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 КУПУВАМ СТОЛ- нещо 2ра употреба с подлакътници и да се върти !!!Очаквам вашите предложения !!! За каква сума става въпрос ориентировъчно? Аз имам един дето съм сядал 3-4 пъти на него общо и се води нов, но е естествена кожа с люлеещ механизъм. За това ти предложи цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 За каква сума става въпрос ориентировъчно? Аз имам един дето съм сядал 3-4 пъти на него общо и се води нов, но е естествена кожа с люлеещ механизъм. За това ти предложи цена. дай да го видим тоя стол сложи една две снимки и аз съм заинтересован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted August 29, 2006 Author Share Posted August 29, 2006 приготвил съм от 50 до 80лв ако влизаш в тия граници и ми хареса може и да го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyp4o Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 imam edin takav , ela da go vidi6 i 6te se razberem. tarsq mu 40 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted September 2, 2006 Author Share Posted September 2, 2006 качи снимки да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted September 6, 2006 Author Share Posted September 6, 2006 ако още го продаваш кажи да се разберем нещо Skyp4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Качи снимки и аз имам интерес за стола.Може и без подлакътници за 30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.