Lil Scrappy Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Just Cause *Homepages: Link *Publisher: Eidos Interactive *Genre: Action *Release Date: 26.September.2006 *Trailers, Game-Play: Link Download *Also On: XBOX | PS2 | XBOX 360 and PC Screenshot: GameSpot, IGN, GameSpy Днес е пуснато за Download Demo-то на играта което е голямо 543 МБ (Вмомента го дърпам, по къно ще ви кажа как е) Може да си го свалите от този Линк: Click Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ще можеш ли да го качиш някъде по-локално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 Ще можеш ли да го качиш някъде по-локално Ми с моята Upload скорост ще има да го мятам бая време ето друг линк за Download към арената Click Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Ти игра ли я, защото сега я свалям,а прочетох различни мнения за играта, кои положителни, кои отрицателни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 Ти игра ли я, защото сега я свалям,а прочетох различни мнения за играта, кои положителни, кои отрицателни. Ми какво да ти кажа на мен не ми хареса а и не е много лека от към изисквания Но пробвай е може и да ти допадне Секи си има вкусове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 И на мен нещо не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.