CrazyHorse Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 продавам CPU Intel 533Mhz + вентилатор = 20 лв продавам захранване = 10лв продавам HP 128MB SD RAM PC100 = 20лв продавам SAMSUNG 64MB SD RAM PC100 = 10лв продавам видео карта 16МВ CHRONOS + soft = 10лв продавам дъно s370 с изгорели кондензатори = 5лв продавам кутия мисля че е АТХ старичка = 3лв продавам звукова карта YAMAHA = 3лв продавам очила светлозелени пластмасови = 3лв ако някой ми каже как се качват снимки ще се опитам да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 ако някой ми каже как се качват снимки ще се опитам да го направя Пример за качване на 1 бр. картинка: Първо я качваш например тук ("Browse"-->картинката от диска ти-->"host it!"). След това копираш най-долния линк от страницата, който е изписан след като се е качила. И най-накрая докато пускаш (или редактираш) поста си, търсиш този символ , който ако задържиш мишката над него ще ти изпише "Insert image". Чукваш върху него и пействаш линка дето преди малко си го копнал (точка 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 и сега ако успееш да качиш снимки на кутията и дъното... дай точния производител и модела на дъното... интересува ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Захранването какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 pokaji snimki na kutiqta kupuvam q i kolko vata e zahranvaneto ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 [/url захранването е 230, ако ме упътите кде пише производителя и марката на дъното ше ви ги кажа без проблем но уви не съм толко интелигентен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.