lubb Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 та реших едно авгувстовско разчистване да направя и за продажба обявявам следните работи. работещ полу-компютър, състоящ се от: - АТ кутия- в нея има: -захранване АТ250вата Logic; -дъно ACORP 6VIA/ZX85 ver 1.8; - CPU Celeron 600мхц; -кулър Acorp 5см вентилатор; -RAM една платка 128 мб РС133 - double sided- MTec и 32 мб РС100 one sided Infineon; -видео no name Riva TNT2Pro 32 мб- честоти незнам, редполагам стандартните като за про; -звукова карта Yamaha YMF740L-V или нещо такова; -no name lan -флопи ПРОДАДЕНО за желаещи - 0896125924, в темата или на лични. мерси за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 интересувам се от неработещите чаркове. ако ми направиш приятна отстъпка за всичките ще ги взема опиши ми на кратко дефектите на всички на лична Link to comment Share on other sites More sharing options...
boreto Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Интересувам се от 128 MB Ram PC133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 az se interesuvam ot kutiqta ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 какво стана сега за мен останаха дъното, видео картата айде брат даи инфо за тези компоненти Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted August 20, 2006 Author Share Posted August 20, 2006 сори чак сега се връщам.бях извън града. имам купувач, който ще купи кутията със всичко вътре в нея, ако нещо работта се провали почвам да давам на парчета довечера ще ви информрам. понеже на лични много пъти ме питат- карта е АГН, дъното също го има тоя слот (очевидно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.