DELUXe Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ми това е ако някой има такива без банделони на нормална цена да пише. Или пък ако знае от къде мога да си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 otiva6 v stolupenovo i si izbira6 ima gi po4ti na vsiaka kra4ka ,tam policiata ne gi zaka4a i si prodavat svobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Продават свободно боклуци. Не се навивай да вземаш от случайни точно пък там, защото един приятел си взе два стека парламент, и ми се хвалеше за далаверата, която е направил и като ги разопакова (а те бяха все едно си ги вземаш от магазин) вътре имаше само кошчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Продават свободно боклуци.Не се навивай да вземаш от случайни точно пък там, защото един приятел си взе два стека парламент, и ми се хвалеше за далаверата, която е направил и като ги разопакова (а те бяха все едно си ги вземаш от магазин) вътре имаше само кошчета. ami sled kato ne proveriava na miasto taka se slu4va i toi sigurno gi e kupil ot tezi koito gi raznasiat ot drugite nesam imal problem .mnogo 6te da e tap tvoia priatel. az paznavam targovci na brezovsko koito prodavat cigari ise zarejdat ot mangalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 На колелоте на Шел и Била до автомивката има магазинче, продават и на дребно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 На колелоте на Шел и Била до автомивката има магазинче, продават и на дребно 10x ще го проверя ЕДИТ: Лелее то тоя има всякви цигари и цените са що-годе добри. Може да затваряте темата закупих си цигари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.