Jump to content
BulForum.com

Продавам синтезатор AT-1


Recommended Posts

Синтезатора доста се различава от обикновените си братя Casio, тъй като това е ориенталски модел, който има голяма част от неравноделните ритми - 5/8 , 7/8, 9/8 нужни за наши и македонски народни песни. Има доста добър саунд и баланса в автоматичния акомпанимент е оптимизиран за ресторантско озвучаване. Налична е арабска скала, която може да изкара още 50 тона м-у две полуноти, както и pitch bend, който може да качва и сваля максимум до цяла нота и половина. Тъй като не съм грамотен музикант държа да кажа, че може би бъркам някой друг музикален термин, опитвам се да ви дам някаква представа какво представлява модела АТ-1 като цяло.

Динамиката на 5 октавната клавиатура може да се настройва на 3 нива и работи дори в режим midi keyboard т.е. ако сте свързали синтезатора с компютъра си - силата с която натискате клавишите ще бъде разпозната 1-към-1 и от съответната миди програма.

 

Като изключим това, че звука не може да се усилва до край, състоянието на клавира е отлично - отдавна не се занимавам с музика за това го продавам.

Цена 229 лв, на времето го купих за 1300 лв, преди 1 година видях същия модел на оказион 700 лв. Мисля че предлагам достатъчно добра цена, която дано помогне за бързата продажба на този наистина добър музикален инструмент.

urun83.jpg

CASIO AT 1 ORIENTAL MAESTRO

ETHNIC MUSIC KEYBOARD

 

* 100 TONES and 50 RHYTHMS

* SCALE MODES

* ORIENTAL SCALE FINE TUNING

* SCALE MEMORY

* MAGICAL PRESETS

* PITCH BEND WHEEL

 

- 61 full-size keys

- Touch response (on/off)

- Layer

- Split

- 10 digital effects

- Registration memory:6 set-ups

- Song memory: 1 track, 1 song, up to 700 notes, real-time recording

- Auto-accompaniment (controllers: intro, normal/fill-in, variation/fill-in, synchro/ending, start/stop)

- 4 pads x 32 variations

-MIDI (16-channel multi-timbre receive)

- Size (WxDxH): 942x367x129mm

- Weight: 5.3kg

- AC adaptor: AD-5

Link to comment
Share on other sites

Продажбата е много спешна, намалям на 229 лв. Помислите колко пари струва една детска 4 октавна ямаха, тук най малкото говорим за клавир с динамика, пич бенд и ориенталска скала ... вие сте :unsure:

Link to comment
Share on other sites

много неподготвено се намесвам в темата, дано ми обясниш. това чудо може ли да ми служи за тренажор по пиано? може ли да имитира пиано добре ? извинявам се за некомпетентния си въпрос, но само това ме интересува.

Link to comment
Share on other sites

много неподготвено се намесвам в темата, дано ми обясниш. това чудо може ли да ми служи за тренажор по пиано? може ли да имитира пиано добре ? извинявам се за некомпетентния си въпрос, но само това ме интересува.

 

Може разбира се, но за целта най-хубаво би било да си намериш класически синтезатор със 7 октави, те са истинските "имитатори" на пианата. Но не знам колко над 500 лв ще струва, но просто в класическата музика някой път 5те октави на стандартните синтезатори не са достатъчни, но това много рядко се случва и аз не съм много на Ти с класическата музика.

 

На тоя синтезатор има 6 вида пиана, от които двете звучат като гранд, мога да ти подаря към него и един педал за удължаване на нотите и сме вече по близо до нужната цел :) Динамичната клавиатура означава, клавиатура чувствителна на допир т.е. както при пианата така и на този синтезатор според силата на натискане се променя и силата на нотата, f,ff,mf итн.

Но от всичко най хубаво може да свири хора, народни песни, така наречения хитър петър има всички неравноделни ритми, които рядко се срещат при стандартните синтезатори :punk Даже дори при синтезаторите от висок клас такива ритми на готово няма, а трябва да се направят така наречените стилове .. какво да ти кажа, ако не съм на зор тоя клавир за нищо не света не бих го продал. Той е единствения професионален синтезатор от Ориент серията на Casio и в България я има я няма още 20 такива.

Link to comment
Share on other sites

navit li si da ti dam ROLAND D-20 plus nqkvo dopla6tane ot tvoq strana ili o6te ne6to tam ve4e po dogovarqne?????? Vij proveri za kakvo stava vupros kakvo ti predlagam i ako si suglasen pi6i!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

 

Направихме сделка с D-Rover, да му е честита новата придобивка, а на мен класическия Роланд Д-20 :)

Може да затворите темата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...