Jump to content
BulForum.com

Ледена пързалка!:]


gerry^^

Recommended Posts

Дано да съм разбрала правилно! :)

От 15-ти декември щяли да пускат ледена пързалка някъде пред пощата-пишело във вестник Марица( за пръв път да го няма вкъщи и то...) Някой да има повече инфо? :happy:

Link to comment
Share on other sites

Е,то всяка зима си е ледена пързалка по улиците и тротоарите.Трябва просто да сложат едни огради пред пощата и да инвестират в кънки-воала,пързалката е готова :D Шегата на страна,би било хубаво да си имаме ледена пързалка,ако може и целогодишно

Link to comment
Share on other sites

...ако може и целогодишно

Пред пощата? :P

 

..някой ако има Марица у тях, нека да погледне и да каже нещо повече, защото не ми се купува вестник заради една статия:)

Link to comment
Share on other sites

Ще е готова до 15-ти декември и ще работи до март. Ще има окраси и заведения около нея. 2лв. вход за час и половина и 2лв. наем за обувки и кънки. Чомаков казал, че ако има интерес, цялото езеро в "Цар Симеоновата градина" ще го направи пързалка.

Link to comment
Share on other sites

Площадът в Пловдив става ледена пързалка

2 лева ще струват кънките пред Партийния дом

 

 

ПЛОВДИВ. Първата в страната открита ледена пързалка ще бъде отворена в Пловдив. Така градът ще се сдобие с мечтаното от години съоръжение. Това съобщи изненадващо вчера кметът д-р Иван Чомаков. Предвижда се леденият атракцион да заработи в дните преди Нова година. Според плановете на управата подвижното съоръжение ще бъде инсталирано на площад "Централен" пред сградата на бившия Партиен дом. Пързалката ще бъде разположена на площ от 2 декара. Тя ще доставя радост на млади и стари любители на пързалянето с кънки поне три месеца в годината, защото ще може да се ползва само когато външната температура на въздуха е под 10 градуса, обясни кметът. Хлъзгавата атракция ще бъде построена от фирмата, която провежда и традиционния бирфест в града, при това на същото място на централния площад. "Предвиждаме цената за час и половина пързаляне да бъде 2 лева. Още толкова ще струва и наемането на чифт кънки", обясниха организаторите от "Протектор-Г". Досега под тепетата никога не е имало ледена пързалка. Възрастните пловдивчани си спомнят, че в по-студени години за тази цел са използвани замръзналата река Марица или езерото в Цар-Симеоновата градина.

 

tuk

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Вече е пусната, утре е последният ден безплатен ден на ледената пързалка. От понеделник ще е платена като цената е от 4 до 8 лева на сесия за 1 час.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...