StillOpossum Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Продавам газов инжекцион за Опел/Деу BRC Flying Injection за 400лв. В комплекта няма дюзите и копчето. Варианти за връзка с мен може да намерите в профила ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Продавам газов инжекцион за Опел/Деу BRC Flying Injection за 400лв. В комплекта няма дюзите и копчето. Варианти за връзка с мен може да намерите в профила ми. Imam Daewoo full injection 16v dva vala , shte stane li za neia, i kato niama tezi raboti kakvo vkluchva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 По някаква случайност имам опит с поставянето на газови инжекциони. Цената ме заинтригува. Липсата на копче няма да е проблем. Обаче без дюзи изобщо не ми е ясно как може да се монтира тази уредба на друг автомобил. Айде дай малко повече инфо за това какво включва комплектът, който продаваш. И точно за какъв двигател е програмиран, защото не е ясно, дали е възможно да се препрограмира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StillOpossum Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 В комплекта е само газовия инжекцион, няма бутилка. Дюзите са по 20лв, а копчето е 35лв. До колкото знам може да се препрограмира стига управлението на инжекциона да може да се включи физически (буксите да съвпадат). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.