if_pif Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Tursq dqsnata polovina na etiketa ot igrata na koka-kola za ipod davaite predlojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Какво ще рече дясната половина? Аз имам етикет със защрихована дясна страна, т.е. само надписа "iPod S" и отдолу "MP3 П" се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 хехех .... ако намериш дясната половина на която и да е награда ... означава, че си я спечелил 99% ... знам кой ще ти предложи нещо което струва ~300 лева .. всъщност може и да ти предложи ама като гледам сигурно си склонна/склонен да дадеш неповече от 10-15 лева .. което е смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Потърси адаш в северна България там по може да има десни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 мда тея тариката сигурно са пуснали дясната половина в америка а лявата тука ходи спечели после... или са пуснали на 98% от прозведените бутилки само лявата на на останалите 2% са сложили дясната Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 сичку е замислено .... дясната е някаде на морето ...... Обиколил съм целия пловдив изпил съм сиурно хиляда коли и съм търсил и на другите хорица ... ама на ... Никва дясна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 в дата.бг някъв е продаваше за 120лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 в дата.бг някъв е продаваше за 120лв Понамалил е малко 110лв с коментар Ако те интересува ето и темата:ЦЪК КЪСМЕТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Потърси адаш в северна България там по може да има десни Аз бях там преди 2 дни . И там са само леви... Десните са ограничен борой... 100 или нещо такова. на рекламата казват колко са Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Една позната спечели плеара . Изпи една кола и опа дясната част и сега е с плеара . Затова има дясни ама са адски малко на прой . То има са 100 плеара . Ти какво искаш . Да има 100 плеара и 1000 ляви и толкова дясни . По добре си купи плеара . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 оохх неможе на едно място да има само дясни .. а на друго само леви ..... десните са толкова колкото и наградите ... и няма зна4ение в коя 4аст на земното кълбо си за да ти се падне дясната .... късметец е нужен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 kusmet q - do sq kolkoto kola sum izpil i za igrata s 4a6ite i za ipoda - ako bqh gi subiral parite - do sq da sum si gi kupil Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 kusmet q - do sq kolkoto kola sum izpil i za igrata s 4a6ite i za ipoda - ako bqh gi subiral parite - do sq da sum si gi kupil Е вие ся да не ми кажете че пийте кола зарди наградите ... пийте си и хич да не ви пука ... Аз един път спечелих кола с етикетчетата обаче така и не си е взех че ме хвана срам .. А след 3 дена спечелих мелодия за gsm ама и така не ми отвори сайта от телефона ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Е вие ся да не ми кажете че пийте кола зарди наградите ... пийте си и хич да не ви пука ...Аз един път спечелих кола с етикетчетата обаче така и не си е взех че ме хвана срам .. А след 3 дена спечелих мелодия за gsm ама и така не ми отвори сайта от телефона ... Съмнявам се че ако спечелиш iPod ша та досрами да си го вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Съмнявам се че ако спечелиш iPod ша та досрами да си го вземеш Ако нещо го досрами, мен не ме е срам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Малко не съм в час,но и за билетите за концерта ли са повечето леви. Там да не би да е обратно(като знам какъв карък съм),защото ми се паднаха 2 десни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Малко не съм в час,но и за билетите за концерта ли са повечето леви.Там да не би да е обратно(като знам какъв карък съм),защото ми се паднаха 2 десни. Вчера ми са паднаха 2 леви за концерт ама ги хвърлих. Май ти си късметлията и лесно щи се паднат 2 леви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Срам, ей срам !!! Това да спечелиш ipod от кока кола е ужасно срамно нещо. Как да не те хване срам да идеш да си го вземеш. KyPo, един съвет имам за теб: не играй тото в никакъв случай, че представи си че спечелиш и те хване срам да идеш да си прибереш джакпота, какво ще правиш Не се изказвай така че тия от кока кола ще те хванат да те изследват. Ще извлекат от тебе някакъв срамежлив субстракт и после ще започнат да го слагат в кока колата. Скоро след това ще има реклама "изпий една кока кола и спечели самолетоносача Роналд Рейган, деветият и предпоследен свръхсамолетоносач от клас Нимиц" само че то как да идеш да си прибереш наградата ... срамна работа. Дори хората ще се срамуват един от друг като пият кока кола, защото знаят че всеки от тях печели самолетоносач ... ама направо се засрамвам при мисълта за такъв срам ... ужас ! Не пишете такива глупости Извинявам се за оффтопика но не се сдържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.