Rolla Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 продаден затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
hari Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ХЕ хе , тои толкова струва чистак нов. Давам 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 ХЕ хе , тои толкова струва чистак нов. Давам 40 Напротив, толкова струва нов този, който е 12 бандовия, хващащ и пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства. Но понеже при подобни атрибути амортизацията е почти никаква може би затова/или някаква друга сантиментална стойност/ цената е толкова завишена. Ако найстина има сериозно намаление, интереса ми ще се повиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boqn Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 И аз бих изявил интерес към радара при понижаване на цената. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 ХЕ хе , тои толкова струва чистак нов. Давам 40 и аз давам 40 намери ми няколко броя Напротив, толкова струва нов този, който е 12 бандовия, хващащ и пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства. Но понеже при подобни атрибути амортизацията е почти никаква може би затова/или някаква друга сантиментална стойност/ цената е толкова завишена. Ако найстина има сериозно намаление, интереса ми ще се повиши. попрочети малко и ще видиш какви банд-ове има в повече и има ли смисъл от тях, и моя засича "пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства". Също така е защитен от засичане (VG2) макар че едва ли има кой да го засича тук Само да подчертая, че тези радари за които ми говорите са със звукова сиднализация и светодиодна индикация и са от по-нисък клас. За разлика от моя който обвеснява гласово на Англииски какъв радарен сигнал е засекал и изписва съобщенията с бягащ текст на дисплей. Показва интензитета на сигнала и има и електронен компас с 8 посоки. И аз бих изявил интерес към радара при понижаване на цената. Успех! До колкото видях интерес има за по-ниска цена, но няма конкретни предложения, като изключим hari който ми предлага да му го подаря Така че нова цена 110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 От мен имаш 50 Това в метро струва 135 лв. без ддс 12 лентов, модел 2006 xrs серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 и аз давам 50 макс. 55 наположина горе долу на тези от метро ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 От мен имаш 50 Това в метро струва 135 лв. без ддс 12 лентов, модел 2006 xrs серия или 162 лв. с ДДС и аз давам 50 макс. 55 наположина горе долу на тези от метро ! ако си навит на 50% от цената на метро за да бъдем точни ще трябва да предложиш 81лв. и както казах вече сравнявате 2 различни класа 93хх с 98хх на линка който е дал very_big има сравнение между 9330 и 9830 моя го няма 9850 но като параметри са подобни и са от един клас. Разгледай отново сравнението и виж разликите, добави към това че цената на този от метро е с 50% по висока. Моля пишете само ако имате реален интерес. Цени от сорта на 30% от ценатата на такъв от по-нисък клас (дори и нов) са несериозни и не ме интересуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Аз имам сериозен интерес, ще ти дам 81 лв. срещу данъчна фактура. Без фактура плащам 50 на 100 от цената в метро Това е моята оферта. uote name='Rolla' date='Aug 11 2006, 22:50' post='550640'] на линка който е дал very_big има сравнение между 9330 и 9830 моя го няма 9850 но като параметри са подобни и са от един клас. Твоя го няма защото е доста по-стар модел и не се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 65 лева от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 very_big купи си от метро с данъчна фактура или без както ти е удобно Breez нестава, на PM имам предложения за повече, но и те не ме устройват за момента Нова Цена 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husler Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Имаш ПМ и 2рата оферта мие барйтер за CD kenwood KDC-307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.