Jump to content
BulForum.com

Продавам антирадар

Recommended Posts

ХЕ хе , тои толкова струва чистак нов. Давам 40

Напротив, толкова струва нов този, който е 12 бандовия, хващащ и пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства. Но понеже при подобни атрибути амортизацията е почти никаква може би затова/или някаква друга сантиментална стойност/ цената е толкова завишена. Ако найстина има сериозно намаление, интереса ми ще се повиши.

ХЕ хе , тои толкова струва чистак нов. Давам 40

и аз давам 40 намери ми няколко броя

Напротив, толкова струва нов този, който е 12 бандовия, хващащ и пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства. Но понеже при подобни атрибути амортизацията е почти никаква може би затова/или някаква друга сантиментална стойност/ цената е толкова завишена. Ако найстина има сериозно намаление, интереса ми ще се повиши.

попрочети малко и ще видиш какви банд-ове има в повече и има ли смисъл от тях, и моя засича "пистолет-радарите и най-новите засичащи устройства". Също така е защитен от засичане (VG2) макар че едва ли има кой да го засича тук ;)

Само да подчертая, че тези радари за които ми говорите са със звукова сиднализация и светодиодна индикация и са от по-нисък клас. За разлика от моя който обвеснява гласово на Англииски какъв радарен сигнал е засекал и изписва съобщенията с бягащ текст на дисплей. Показва интензитета на сигнала и има и електронен компас с 8 посоки.

И аз бих изявил интерес към радара при понижаване на цената. Успех! ;)

До колкото видях интерес има за по-ниска цена, но няма конкретни предложения, като изключим hari който ми предлага да му го подаря :D Така че нова цена 110лв.

От мен имаш 50

Това в метро струва 135 лв. без ддс

12 лентов, модел 2006 xrs серия

или 162 лв. с ДДС

и аз давам 50 :) макс. 55 наположина горе долу на тези от метро !

ако си навит на 50% от цената на метро за да бъдем точни ще трябва да предложиш 81лв.

и както казах вече сравнявате 2 различни класа 93хх с 98хх

на линка който е дал very_big има сравнение между 9330 и 9830 моя го няма 9850 но като параметри са подобни и са от един клас. Разгледай отново сравнението и виж разликите, добави към това че цената на този от метро е с 50% по висока.

Моля пишете само ако имате реален интерес. Цени от сорта на 30% от ценатата на такъв от по-нисък клас (дори и нов) са несериозни и не ме интересуват

Аз имам сериозен интерес, ще ти дам 81 лв. срещу данъчна фактура.

Без фактура плащам 50 на 100 от цената в метро

Това е моята оферта.

uote name='Rolla' date='Aug 11 2006, 22:50' post='550640']

на линка който е дал very_big има сравнение между 9330 и 9830 моя го няма 9850 но като параметри са подобни и са от един клас.

Твоя го няма защото е доста по-стар модел и не се продава

very_big купи си от метро с данъчна фактура или без както ти е удобно

Breez нестава, на PM имам предложения за повече, но и те не ме устройват за момента

Нова Цена 100лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...