magnus Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 1. DVD-RAM Drive като това: http://content.answers.com/main/content/img/CDE/_DVDRAM.GIF Да, става въпрос да работи само с DVD-RAM дискове. 2. Подобен адаптер за монтаж на Slim CD-ROM и стандартно FDD в едно 5.25" гнездо. 3. Комбинирано флопи за малките и големите дискети, не ми се търси картинка, то който ги знае - ги знае. 4. DVD+/-RW за лаптоп за предпочитане DL. Важно е компонентите да са черни на цвят и да работят естествено, гаранцията е предимство /особенно за комбо флопито / Предложения пращайте на [email protected] Не мога да следя постоянно този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 1. PC Dell с комбинирано малко/голямо флопи, CPU 486 - 33 MHz, RAM~16 MB, SVGA~1MB, HDD 127 MB, AT case ~ 200 W, LAN ISA combо BNC+UTP - 20 лв. 2. Преходник за флопи - 3 лв. 3. А това би ли те заинтересувало? Преходник 2 PCMCIA to ISA - 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 1. PC Dell с комбинирано малко/голямо флопи Ами само флопито ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Издирвам и флопи за лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Ами само флопито ме интересува. 10 lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 Флопита си намерих, остават другите части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.