Jump to content
BulForum.com

256MB DDR/400 за продан


Recommended Posts

паметта или работи или не,затова повечето фирми дават доживотна гаранция на паметите.Ако не се повреди по механичен път(изпусната,намокрена,остъргана..)не може да се развали.Така че цената от 30лв си е нормална при положение че най-евтината нова е 41лв.

Link to comment
Share on other sites

паметта или работи или не

Сори за офтопика, ама това не е особено вярно. За мене работеща памет е такава която не просто пали бараката с нея, ами минава поне 1 pass без грешки със MemTest86. Нищо не пречи да мине един тест за да няма проблеми (и омазани твърди дискове в най-лошия случай).

 

edit: дочетох ти поста, и там пише само "тествана" което може да значи много различни неща :) не съм искал да се заяждам :( просто исках да въведа малко .. стандартизиране на понятията ;)

 

Успех с продажбата!

Link to comment
Share on other sites

abe to ako ne beshe taka s garanciata nqmasshe tq da izticha ;) pametite se omazvat. Zanimavam se s takiva neshta i do momenta ot 100 platki Adata i Vdata za 1 godina i kusur 8 se skapaha. Minavat razni testove rabotqt malko hop sin ekran puskam posle da otkopirat neshto posle pravq proverka na check sumata failed ... taka che garanciata si e dosta vajna ;) ofertata mi ostava ako li ne uspeh s prodajbata.

Link to comment
Share on other sites

колегата afx май нее дочел хубаво поста ми.Паметта е тествана точно с Memtest. :)

Afx,ако си сериозен купувач нямам нищо против да седнем пред компа ти да пием по бира за 1ч.докато премине теста на паметта.

Моля несериозните постове да се пускат на ПМ защото чувствам ,че модераторите ще заключат темата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...