Jump to content
BulForum.com

Тони 2000 изпраща клиентите си с ритници.


onzi

Recommended Posts

Не знам защо искам да го споделя но нали за това е форума.Преди няколко седмици станах неволен свидетел на грозна картина.Влизат двама подпийнали пичове в Тони 2000 срещу 8 блок в Тракия.Пиха още ядоха(бяха на съседната маса до нашата компания) абсолютно културно и спокойно.По едно време видях че единия пич заспа на масата.Без зулуми.Дори и тон не повишиха.Дойде един "велик" сотаджия и им каза да си тръгват.Гък не казаха.Единия пич подкрепяше другия.В един момент на изхода,този който беше заспал явно се сети че е забравил нещо и се обърна да се връща.Тогава героят с дрехи СОТ му врякна "А бе нали ти казах да си ходиш бе" и го ритна зверски.Странно.Бяха добре облечени.Никой не се заяде за нищо.Обърнаха се и си тръгнаха.А героят е избил няколко комплекса с този ритник.Притесних се мамка му.Бях си поръчал салата на шефа.Сложих повече оцет и се уплаших да не би да ме наритат за това.Баси и простотията.Вече нямаш спокойствие никъде.Сигурно ако си бях изпуснал вилицата щяха да ме пребият с тупаници.Тъъъъъжно.

Link to comment
Share on other sites

И аз не знам защо искаш да го споделиш това свободно съчинение... и то няколко седмици след случката?!? Може би чак сега си се потресъл и си осъзнал станалото?! А може би се пробваш да понаплюеш конкуренцията и малко черна реклама да направиш на кръчмето? Ми тъпо... Ако е така - най-добре тичкай в clubs.dir.bg - там има специален форум за такива глупости.

 

Какво общо има поведението на някакъв си служител на СОТ с Тони2000?!? Да не би да е на заплата в ресторанта, а не в СОТ? Или просто ти се искаше да кажеш нещо лошо за ресторанта, но само това измисли... Това първо. И второ - някъде тук имаше тема написана с точно такава цел - да се оплаквате в нея от лошо обслужване, некачествени стоки и т.н. Потърси я и добави съчинението си към нея. Може пък да ти повярват...

 

 

Да уточним един път за винаги - този форум няма да се използва за такива плоски опити да се манипулрат хора и да се настройват срещу този или онзи, независимо кой. Ако някой има намерение да пробва подобни тарикатлъци тук - да знае, че ще има последствия.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...