Jump to content
BulForum.com

продавам Sony Ericsson K750i

Recommended Posts

значи продавам си телефончето SE K750I много запазено на няколко месеца , по точно закупен е на 09.03.2006г. от магазин ВЕГА , значи му остават около 7 месеца гаранция , телефона е в идеално състояние само на 1 ръб има малко чукнато работи си перфектно давам го с пълен комплект както съм го купил - кутийката с всичките книжки , 64мб мемори стик про дуо , кабел за компютъра , диск с софтуер , зарядно и хендсфрее-то ако успея естественно да го намера понеже съм го забутал някъде , телефончето е на 9 часа разговори

k750%20EARphones.jpg

цена - 300лв с възможен много лек коментар за сериозни купувачи

едит: към комплекта мога да включа и един кард рийдър поддържащ всички видове карти понеже ми става излишен тогава цената е 320лв

едит2: снимки на телефона не мога да кача понеже сестра ми е на море с фотоапарата и просто няма с кво да го снимам ;)

едит : нова цена телефон + кард рийдър - 290лв

само телефона - 280лв

бартери не ме интересуват , сайберчо ако искаш ме попитай още 10тина пъти дали искам бартер за тоя телефон който предлагаш ама отговорът ми пак ще е същият.... ;)

А само кард рийдъра продаваш ли и ако "да", може ли допълнително инфо и евентуално цена?

не не ми се занимава по отделно да го продавам и без това трябва да го дам за жълти стотинки те новите са по 20лв а тоя колко да му искам...... ;)

Аз се интересувам от телефона без кард рийдъра

да кажем 290лв :tongue

не не ми се занимава по отделно да го продавам и без това трябва да го дам за жълти стотинки те новите са по 20лв а тоя колко да му искам...... ;)

Ами ти си знаеш. Успех.

Възможно ли е да качиш снимки на самия телефон да му видим състоянието.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...