zlobil Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 значи продавам си телефончето SE K750I много запазено на няколко месеца , по точно закупен е на 09.03.2006г. от магазин ВЕГА , значи му остават около 7 месеца гаранция , телефона е в идеално състояние само на 1 ръб има малко чукнато работи си перфектно давам го с пълен комплект както съм го купил - кутийката с всичките книжки , 64мб мемори стик про дуо , кабел за компютъра , диск с софтуер , зарядно и хендсфрее-то ако успея естественно да го намера понеже съм го забутал някъде , телефончето е на 9 часа разговори цена - 300лв с възможен много лек коментар за сериозни купувачи едит: към комплекта мога да включа и един кард рийдър поддържащ всички видове карти понеже ми става излишен тогава цената е 320лв едит2: снимки на телефона не мога да кача понеже сестра ми е на море с фотоапарата и просто няма с кво да го снимам едит : нова цена телефон + кард рийдър - 290лв само телефона - 280лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 нова цена на комплекта телефон + кард рийдър - 300лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 бартер за нокия 6230 с остатъчна гаранция интересува ли те Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 А интересува ли Самсун 340 +30 лева от мене като телефона има 6 месеца гаранция още без нито 1 драскотинка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 бартери не ме интересуват , сайберчо ако искаш ме попитай още 10тина пъти дали искам бартер за тоя телефон който предлагаш ама отговорът ми пак ще е същият.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 забраил съм сорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 А само кард рийдъра продаваш ли и ако "да", може ли допълнително инфо и евентуално цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easy^ Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Аз се интересувам от телефона без кард рийдъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 А само кард рийдъра продаваш ли и ако "да", може ли допълнително инфо и евентуално цена? не не ми се занимава по отделно да го продавам и без това трябва да го дам за жълти стотинки те новите са по 20лв а тоя колко да му искам...... Аз се интересувам от телефона без кард рийдъра да кажем 290лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 не не ми се занимава по отделно да го продавам и без това трябва да го дам за жълти стотинки те новите са по 20лв а тоя колко да му искам...... Ами ти си знаеш. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 нова цена телефон + кард рийдър - 290лв само телефона - 280лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Възможно ли е да качиш снимки на самия телефон да му видим състоянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2006 Author Share Posted July 30, 2006 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.